• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk boyunuz kadar uzuyor musunuz?

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Ben on cm topuk giysem on cm uzamıyorum sanki.acaba seçtiğim ayakkabılarla mı alakalı.

Sanirim topuklu ayakkabiyi tasiyabilmekle alakali bir durum. Benim de bi arkadasim topuklu giyiyor ama denge saglayamadigi icin kambur yuruyor, farkinda degil.

ya topugu kısa tutuyorsunuz yada bır arkdaşın gıbı kambur yuruyorsunuz farkında degılsınız hıc uzamadım zannedıyorsunuz en ıyısı metre ıle ölçmek

Şimdi topuk öne doğru üçgen şekline getitdiği için ayağımızı bence topuk bpyu kadar uzamıyorux.deneyin yazın buraya da.ben ölçmedim fe eve gidince ölçerim.yalnız platformduz topuk olsun

Terlikle bile fark ediyor. Demek ki dik durmuyorsunuz. Topuk ile parmak arasının eğimli olması fark etmez ki, topuktan dikleniyoruz

Şimdi topuk öne doğru üçgen şekline getitdiği için ayağımızı bence topuk bpyu kadar uzamıyorux.deneyin yazın buraya da.ben ölçmedim fe eve gidince ölçerim.yalnız platformduz topuk olsun
Dediğin doğru tabiki fizik bilen mantığı olan biri bunu anlar :) 10 cm giyince direk 10 cm etki etmez tabiki platformlu olursa daha çok etki eder...

Back
X