• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk Ağrısı konusunda yardım

mrspak16

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
55
0
6
Antalya
arkadaşlar hangi dalda olduğunu kimse bilemedi bu topuk ağrısının. buraya yazıyorum o yüzden.
annemin 10 yıldır topukları ağrıyor. 5 yıldır da hastane doktor geziyo ama sonuç yok. nasıl anlatıcağımı bilemiyorum. kimse çare bulamıyor. her yere gönderdiler bir sürü tahliller, MR lar, emg ler.. elektrik vermeler..topuk dikeni dediler kırdılar.. psikiyatr bile baktı.. aklınıza ne geliyosa herşey yapıldı. sonuç sıfır. topukları çok ağrıyor ve yanıyor. sürekli soğuğa tutmak zorunda ayaklarını. yazın düşünün halini. üstelik burası antalya.. artık buz tutmak ta işe yaramıyor. resmen ağrıdan ağlıyo annem. sürekli ovuyoruz sıkıyoruz ama nereye kadar 5 dakika sonra yine aynı. kullanmadığı ilaç kalmadı. koyulmadık tanı da kalmadı ama dediğim gibi hiç bir gelişme yok.
yardımlarınızı bekliyorum. çevrenizde duydunuz mu gördünüz mü yaşadınız mı..

ilginçmiş ortapedi baktımı kremlerle gecer aslında

anneniz kilolu mu? illa şişman kategorisinde olması gerekmiyor, kemikleri ince ya da hassas ise ve taşıyabileceğinden fazla kilo varsa üstünde, topuklar ağrır. geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım benimde topuk dikenim var ama bu rahatsızlıkta yanma olmaz...babamında böyle topuklarında yanma oluyor. aile hekimi kalp damar bölümünde muayene olması gerektiğini söyledi...gerçi babam hiç gitmedi böyle devam ediyo diyor ama siz bi damar bölümüne gidin...kan akışında sorun olunca böyle yanma olurmuş...

ilginçmiş ortapedi baktımı kremlerle gecer aslında
bu kadar basit bişey olsa buraya yazmazdım

anneniz kilolu mu? illa şişman kategorisinde olması gerekmiyor, kemikleri ince ya da hassas ise ve taşıyabileceğinden fazla kilo varsa üstünde, topuklar ağrır. geçmiş olsun.
sağolun ama annem zayıf. kemikleri de sağlam. bunların hepsine defalarca bakıldı

geçmiş olsun canım benimde topuk dikenim var ama bu rahatsızlıkta yanma olmaz...babamında böyle topuklarında yanma oluyor. aile hekimi kalp damar bölümünde muayene olması gerektiğini söyledi...gerçi babam hiç gitmedi böyle devam ediyo diyor ama siz bi damar bölümüne gidin...kan akışında sorun olunca böyle yanma olurmuş...
zaten topuk dikeni olmadığı anlaşıldı. damar bölümüne hiç yollamadılar annemi. ilettim şimdi bi de onu deniycez. çok teşekkür ederim

rica ederim babamın topuğunda ki yanma bikaçgünde bir tekrar ediyor ama gitmek istemiyor hastaneye...sizinki çok ileri boyutta aman ihmal etmeyin...inş. tedavisi vardır ve başarılı olurlar...

rica ederim babamın topuğunda ki yanma bikaçgünde bir tekrar ediyor ama gitmek istemiyor hastaneye...sizinki çok ileri boyutta aman ihmal etmeyin...inş. tedavisi vardır ve başarılı olurlar...
benim annemin 10 yıldır var ve 5 yıldır çözüm bulunamıyor. inşallah bir an önce bulunucak bi çözüm..

geçmiş olsun canım annenizin ayaklarında yanma mı var eger yanma varsa bunun nedeni kolestrol ve şeker rahatsızlıgından oluyor benim annemde şeker ve kolestrol var kendisi kilolu bir insan degil ama şekeri ve kolestrolu yukseldimi ayakları yanar sürekli çünkü doktorunun dedigine göre şeker rahatsızlıgında ayak bakımı ve tedavisi çok önemliymiş.

geçmiş olsun canım annenizin ayaklarında yanma mı var eger yanma varsa bunun nedeni kolestrol ve şeker rahatsızlıgından oluyor benim annemde şeker ve kolestrol var kendisi kilolu bir insan degil ama şekeri ve kolestrolu yukseldimi ayakları yanar sürekli çünkü doktorunun dedigine göre şeker rahatsızlıgında ayak bakımı ve tedavisi çok önemliymiş.
annemde şeker de yok kolestrol dde yok. teşekkür ederim yazdığın için. size de geçmiş olsun

Back