S Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 55 10 21 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh #1 Ayakkabı ayağıma vurdu ve ayak topuğumda su topladı bayağı da büyük yürürken sıkıntı çekiyorum ama patlatmakta istemiyorum 5 gün geçti ne yapmalıyım?
Ayakkabı ayağıma vurdu ve ayak topuğumda su topladı bayağı da büyük yürürken sıkıntı çekiyorum ama patlatmakta istemiyorum 5 gün geçti ne yapmalıyım?
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.858 21.596 33 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh #2 Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh .!.: Ayakkabı ayağıma vurdu ve ayak topuğumda su topladı bayağı da büyük yürürken sıkıntı çekiyorum ama patlatmakta istemiyorum 5 gün geçti ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir dermatoloji bölümüne gitseniz iyi olur, yara olup enfeksiyona bile dönme ihtimali olan bir yer.. geçmiş olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh .!.: Ayakkabı ayağıma vurdu ve ayak topuğumda su topladı bayağı da büyük yürürken sıkıntı çekiyorum ama patlatmakta istemiyorum 5 gün geçti ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir dermatoloji bölümüne gitseniz iyi olur, yara olup enfeksiyona bile dönme ihtimali olan bir yer.. geçmiş olsun
S Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 55 10 21 24 Haziran 2024 Konu Sahibi Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh #3 freya_ .!.: Bir dermatoloji bölümüne gitseniz iyi olur, yara olup enfeksiyona bile dönme ihtimali olan bir yer.. geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
freya_ .!.: Bir dermatoloji bölümüne gitseniz iyi olur, yara olup enfeksiyona bile dönme ihtimali olan bir yer.. geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler