Toplum ve İlişkiler

Ben öpüşene müdahale edeni görmedim ama küfür edene de müdahale edeni görmedim aynı zamanda. Dövene de müdahale edilmiyor...

Umarım her şey istediğiniz gibi olur, zaten siz prim vermezseniz kimse saçma sapan davranışlarda bulunamaz. Sevgili olmak için sevgili olmak, evlenmek için evlenmek sonucunda da yaşanabiliyor o tarz durumlar.

Aynen cnm hepimizin herşey istediği gibi olsun inş :)

o erkeğin bayan versiyonları da var. küfürlü, yüksek seste konuşmalar... görünüşte kız ama davranış erkekten de odun... emocular masum kalıyor onların yanında...
Üniversitede o kadar çok görüyorum ki onlardan. Ah ben çok farklı hayal etmiştim halbu ki. :) 3 yıl oldu halen alışamadım, alışamam da öyle saçma sapan şeylere.

Ben öpüşene müdahale edeni görmedim ama küfür edene de müdahale edeni görmedim aynı zamanda. Dövene de müdahale edilmiyor...
Ben o kadar çok gördüm ki sarılana öpüşene müdahale eden. Hatta bununla ilgili onlarca haber bulabilirim size. Hatta ve hatta bu başlıkta bile sarmaş dolaş olmayı normal karşılamıyorum diyen var, siz de destek vermişsiniz. Sevgiden, sevgi gösterilerinden birbirine dokunan gençlerden korkarsak birbirine küfür eden gençlerle başbaşa kalırız.

aslında insanların kendi özelini dışarda ulu orta yaşanmaması taraftarıyım. yoksa kimseyi ilgilendirmez. aynı şey küfürlü konuşanlar içinde geçerli. evde ne halleri varsa görsünler.

Bizim insanımız sarmaş dolaş olmayı abartıp işi direkt olarak "yiyişmek" eylemine geçirdiği için ve ben de bunun mahrem bir olay olduğunu düşündüğüm için bizim insanımızın "sarmaş dolaş" olmasını bu bağlamda desteklemiyorum. Keşke sadece sarmaş dolaş olsalar, birbirlerine gösterdikleri şey sevgi olsa. Bizim insanımız suyunu çıkarmayı seviyor bazı şeylerin. Onların yaptığı sevgi gösterisi de değil, keşke sevgi gösterisi olsa. Yetişkin içerik diye birşey vardır, herkes bilir ama insanımızın abarttığı ortamda çocuk çocuk da buna maruz kalabiliyor. Ha o dereceye getirene de müdahale edildiğini görmedim, şahsi olarak denk gelmedim. Ama yaşanan çok fazla olay var, bunları okuyoruz haberlerden falan.

aslında insanların kendi özelini dışarda ulu orta yaşanmaması taraftarıyım. yoksa kimseyi ilgilendirmez. aynı şey küfürlü konuşanlar içinde geçerli. evde ne halleri varsa görsünler.
Aynı şekilde küfürlü konuşmayı da insanların özeli sayacak olursak bu da çocuklara kötü örnek olan bir davranış. Belki de o dilde anlaşıyorlar, belki de çok mutlular. İnsanımız sevgi gösterilerini, aşk gösterilerini, birbirlerine dokunmayı falan da abartıyor. Çoluk çocuk bu defa sevgi denen şeyi yanlış anlıyor. Hadi televizyondaki, internetteki bazı şeylerden çocuğunu korursun falan ama otobüse de mi binmesin millet çocuğuyla üstelik gündüz vakti? Hadi biz yetişkiniz ama çocuklara yazık. Bu dediğim şey küfür, şiddet vs için de geçerli, abartılan sarmaş dolaş olma halleri için de geçerli.

Yiyişmekten kasıt öpüşmekse öpüşmek cinsellik değildir bence. İşin içine sokak ortasında fazlaca samimi görüntüler eller kollar giriyorsa haklı olabilirsiniz. Ama ben bu kadarına denk gelmedim. Sevgilisini öperek otobüse bindiren bir çocuğu tekme tokat dövenleri gördü bu gözler. Veda öpücüğü bile fazla gelmiş millete.

seviyesizleşti artık, eskiden insanlar sevgilim var demeye utanırdı, gizli olurdu ama bir seviyesi bir saygısı vardı, şimdi sevgilisi olmayana hasta gözüyle bakıyorlar, aileler tabikide fazla serbest artık çoğu, "ben yapamadım çocuğum yapsın, nevar ki bunda" gibi şeyleri ailelerin ağzından duyuyoruz artık, yani bunlar daha neki kimbilir daha neler görücez,bunlar iyi günlerimiz, ha bu arada tabikide her şey aile değil, kişilik kalitesi düşük insanlarda çok yani,kendini saydırmayan

Öpüşmeyi kastetmiyorum elbette, öyle olsa öpüşmek derdim. Çok detay vermek istemediğim için öyle bir tabir kullandım. Hani böyle "eve kadar sabredememişler" ya da "bunu yapacak müsait bir alanları yok herhalde" diye düşündürür ya insana bazı durumlar, öyle işte. Ellerin pek rahat durmadığı bir durum da denebilir buna. İlginç bir toplumuz biz, siz o derece abartanı görmemişsiniz mesela, ben de sadece öptü diye dayak atanı görmedim. Eylemler, tepkiler çok fazla farklılık gösteriyor bazen. Normal bir şekilde sarmaş dolaş olanı da görüyorum, bunu abartanı da görüyorum, küfür edeni de görüyorum, geçenlerde kampüste şiddeti de gördüm mesela. Ama kastettiğim şey kesinlikle öpüşmek değil. Benim kastım, çocuklara falan kötü örnek olacak derece davranışlardı.

Kadıköy sahilinde çok oluyor bunlar genel ve bizim ev çıkmaz sokakta öyle bir alan var ki liseliler işini görüp gidiyor bizim apt kısmen görüyor o alanı kaç defa laf olmuştur o kişilere.

Tam tersini de gördüm iki genç 15 / 16 yaşları avm terasında kız çocuğu dövecekti neredeyse elinde küllük çocuğu tehtit ediyor kafanı patlatırın o kız selam verse de almayacaksın diye

Ortalık berbat, ortası yok. :)

Ortalık berbat, ortası yok. :)

Belli sınır içerisinde güzel sarılmak masumane öpücükler ama bazıları ev yok dışarda yapalım hem fantazi olur kafasında küfürlü konuşana çok denk gelmedim erkekler dışarda çok yapıyor bunu saygısızca

Yani bir oldukça kalabalık bir belediye otobüsünde, ayakta bir dünya yaşlı insandan birine dahi yer vermemesini geçtim, çevreyi hiç umursamayıp saçma sapan davranan sevgililerin yaptıkları şeyler özgürlük veya sevgi olamaz, olsa olsa terbiyesizliktir. İsteyen istediğini yapsın kime ne ama bunun bir yeri var, bu girmiyor kimsenin kafasına işte. İnsan utanır biraz onca insanın içinde birşeyler yapmaya.

İşte herşeyin fazlası zarar dikkat etmek gerekiyor toplum içinde hal haraketlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…