- Emoji Skoru
- 6.578
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallah dediğin gibidir kısmet ev taşıyorum Bu ara kaldır indir bir sürü şey geçiyor elimden o yüzden zarar vermeyim dedim varsa tek korkum o bide iki tane düşük yaptım stresliyim anlayacağım canım yorumun için çok teşekkür ederimben bir şey göremedim.Geç yumurtladıysan daha pozitif çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah.
İlk gebeliğimi öğrendiğimde akşam işten bir geldik eve hırsız girmiş :) Mobilyaların yerini değiştirmiştik, pencerelerin açılmasını engeller diye. 2 oturma odası takımını eşimle kucaklayıp kaldırdım,ev kalabalıktı, akraba, polis vs. Şimdi 8 yaşında oğlum. Yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa ne yaparsan yap tutamazsın. Yine de dikkat et, yükseklere uzanma ve ağır kaldırma.Sağol canım inşallah dediğin gibidir kısmet ev taşıyorum Bu ara kaldır indir bir sürü şey geçiyor elimden o yüzden zarar vermeyim dedim varsa tek korkum o bide iki tane düşük yaptım stresliyim anlayacağım canım yorumun için çok teşekkür ederim
Canım sabah ilk idrarla tekrar yap bebis varsa koyulasacaktir
İlk gebeliğimi öğrendiğimde akşam işten bir geldik eve hırsız girmiş :) Mobilyaların yerini değiştirmiştik, pencerelerin açılmasını engeller diye. 2 oturma odası takımını eşimle kucaklayıp kaldırdım,ev kalabalıktı, akraba, polis vs. Şimdi 8 yaşında oğlum. Yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa ne yaparsan yap tutamazsın. Yine de dikkat et, yükseklere uzanma ve ağır kaldırma.
Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim florense _N canım Allah bağılaşın yavrunu uzun ömürleri olsun Emira canım gelmezse bu arada adetim kana giderim diye düşünüyorum testlerle vakit kaybetmeden daha iyi olmaz mı
Arkadaşlar 3 ağustos adet günümdü gelmedi test yaptım ama silik sanki var gibi olsaydı şimdiye çoktan çıkardı dimi saat 23: 30 da yaptım bu testi