Toplaşın tecrübeli Kk güzelleri konu: silik gebelik testi

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
Emoji Skoru
6.578
Puanlar
158
Arkadaşlar 3 ağustos adet günümdü gelmedi test yaptım ama silik sanki var gibi olsaydı şimdiye çoktan çıkardı dimi saat 23: 30 da yaptım bu testi

Eklentiler

• IMG_0147.JPG
    IMG_0147.JPG
    52,7 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_0174.JPG
    IMG_0174.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_0150.JPG
    IMG_0150.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 146
ben bir şey göremedim.Geç yumurtladıysan daha pozitif çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Sağol canım inşallah dediğin gibidir kısmet ev taşıyorum Bu ara kaldır indir bir sürü şey geçiyor elimden o yüzden zarar vermeyim dedim varsa tek korkum o bide iki tane düşük yaptım stresliyim anlayacağım canım yorumun için çok teşekkür ederim ;)

Canım sabah ilk idrarla tekrar yap bebis varsa koyulasacaktir

Sağol canım inşallah dediğin gibidir kısmet ev taşıyorum Bu ara kaldır indir bir sürü şey geçiyor elimden o yüzden zarar vermeyim dedim varsa tek korkum o bide iki tane düşük yaptım stresliyim anlayacağım canım yorumun için çok teşekkür ederim :KK66:
İlk gebeliğimi öğrendiğimde akşam işten bir geldik eve hırsız girmiş :) Mobilyaların yerini değiştirmiştik, pencerelerin açılmasını engeller diye. 2 oturma odası takımını eşimle kucaklayıp kaldırdım,ev kalabalıktı, akraba, polis vs. Şimdi 8 yaşında oğlum. Yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa ne yaparsan yap tutamazsın. Yine de dikkat et, yükseklere uzanma ve ağır kaldırma.

Cnm ben göremedim bişey ama inşallah gebesindir. Bende ilk gebeliğimde test yapmıştım çıkmamıştı öbür gün hadi bidaha yapayım demiştim sabah erken yapmıştım onu çıktı. Sen yarın erkenden bidaha yap.

Canım sabah ilk idrarla tekrar yap bebis varsa koyulasacaktir
İlk gebeliğimi öğrendiğimde akşam işten bir geldik eve hırsız girmiş :) Mobilyaların yerini değiştirmiştik, pencerelerin açılmasını engeller diye. 2 oturma odası takımını eşimle kucaklayıp kaldırdım,ev kalabalıktı, akraba, polis vs. Şimdi 8 yaşında oğlum. Yiyecek ekmeği varsa yaşar yoksa ne yaparsan yap tutamazsın. Yine de dikkat et, yükseklere uzanma ve ağır kaldırma.

Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim florense _N canım Allah bağılaşın yavrunu uzun ömürleri olsun Emira canım gelmezse bu arada adetim kana giderim diye düşünüyorum testlerle vakit kaybetmeden daha iyi olmaz mı ♥️

Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim florense _N canım Allah bağılaşın yavrunu uzun ömürleri olsun Emira canım gelmezse bu arada adetim kana giderim diye düşünüyorum testlerle vakit kaybetmeden daha iyi olmaz mı ♥️

Hayırlısıyla vardir inşallah canim kan daha garanti tabi :) insallah güzel haberlerini bekliyoruz

Back