• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplama bilgisayar gibi bu da benim toplama evim:)

Emeğinize sağlık canım ne güzel huzurlu ve rahat bir ev olmuş işte. Güle güle oturun.

canim ne kadar kadi dönüsüne? bende dönücem de heyecaanliyim.
daha güzel gönlüne göre evini kurarsin gelince.
seni iyi anliyorum cünkü bizde gecici olarak durduk yurtdisinda. benim kiramda 800 euro. cok pahali. esyalar zaten en ucuzuydu. ama simdi keyfime göre olcak hersey. bide bebek odasi almak istiyorum ama bebek yok ortada daha:((((((

kolay dogumlar diliyorum sana. insallah döner bebegin sende rahatlarsin:)

canim donusumuze 6 haftadan az kaldi. agustos 11 de. bizim de geciciydi burada kalisimiz. 2 sene icin gelmistik. istanbul'da evim var. simdi orasi karman corman. orayi adam etmek lazim.

Ufak...şirin...tatlı..sıcacık bir ev.
Allah ağız tadıyla oturmayı naip etsin inşallah canım benim.

canim donusumuze 6 haftadan az kaldi. agustos 11 de. bizim de geciciydi burada kalisimiz. 2 sene icin gelmistik. istanbul'da evim var. simdi orasi karman corman. orayi adam etmek lazim.

yaparsın yaparsın sen orayıda adam edersın canım benım .) hersey gönlunceolsun

göremedim ama önemli olan saglıkla mutlulukla oturmak ....
gerisini boşver ...mutluluklar...
a.s.

tebrik ediyorum sizi sahiden..
gerçekten çok sewimli bir ev olmuş, kadının mahireti bu olsa gerek..
huzurnuz hiiiç bozulmasın.

Kesinlikle çok şirin ve güzel evin var.Önemli olanda zaten senın yapabıldıgını yapabılmek. Sınırlı ımkanlarla en ıyısı elde etmek. Suppersın

çok cici olmuş evin ..senin bu evin böyleyse 6 ay sonraki evini düşünemiyorum neler yaparsın neler..

coook tesekkur ederim, begenmene sevindim..canim hepsi uydurma. yani once bej koltugu satin aldik. sonra gri tekli koltugu bulduk. pufu vardi.sonra turuncu hediye edildi, pufu attik. yirtiklari tamir ettik. tabi bu arada minderler vs cikarip yikaniyor Allah tan. geri kalanlari da tertemizce sildik esimle. ne yapalim. gecici hayat kurduk.

calisma odam da oturma odamin cikintisi. aslinda ayri bir yer degil ama orayi ayirmak iyi oldu. calisma odasi gibi oldu aynen.

Canım güle güle huzurla oturun,böyle emekle hazrılanana çok daha kıymetli olur,eminim.
Aklını,zevkini kullanmış,zevkle döşemişsin.Gerçekten çok güzel..
Huzurla güle güle oturun canımm..

canım seninki çeneni tutamamak değil, öyle yazmışsın bi yere. seninki yaptıklarınla gurur duyma.. helal olsun . gerçek jkadın böyle olur işte. illa sıfır olmaz herşey. eskilerden parçalardan bütünü yeniyi oluşturmak yeniden yaratmak en güzel olan budur. emek verdiğin içinde asla susmazsın zaten .. çünkü kymet veriyorsun ... sen yarattın ... terik ederim . çok güzel olmuş evin. çok da iiy yapmışsın . kısa süre için paranı orda vermeye değmez. burda gel en güzel takımlar 3 lü satılıyo artık yatak odası ot. oda. yatak odaı 2 milyar falan:)) en güzelini alırsın .. sen herşeyin en iyisi en güzeline layıksın ... eline emeğine yüreğine sağlık....sevgiyle kal

harika bir ortam olmus canım bence ferah ama huzrlu Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin İnşallah sana huzurla saglıklaa

Back
X