• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplama bilgisayar gibi bu da benim toplama evim:)

çok zevklisin arkadaşım çok beğendim..
Minnacık diyosun ama gönlün sığdığı yere dünya sığarmış güle güle otur..

canim benim önemli olan huzur...
ki bence evinde gayet temiz,düzenli ve sicacik bi ortami var...
güle güle gecir zamanini orda insallah

işte TÜRK kadını maşallah balım cok guzel olmuş evın gule gule huzurla oturun ınş az kalmış bu arada 6 aydan bıle
doğacak bebeğınede sağlıklı gunler dılıyorum

Evinize bayıldım. Hem sevimli hem sıcak. Demek ki kadın isterse yapamayacağı hiç bir şey yok. Kutluyorum sizi...

eline emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş

Ben çok beğendim,sade,şık sıcacık bir ev olmuş..
İyi günlerde oturmanız dileğiyle.:nazar:

cok tesekkur ederim hanimlar iyi dilekleriniz icin.

seni hatırladım kibele sen yün yataklardan dert yanıyodun amerikadaki evin sıcacık vede güzelmiş allah ağzınızın tadını bozmasın canım

ellerine kollarına saglık harikasın bence kaydirigubbakcemile5
azcık el becerici bende de olsa ne var ya :delphin:
süper sıcak bi yuva yapmısın kendıne
allah agzınızın tadını bozmasın insallah kaydirigubbakcemile5

seni hatırladım kibele sen yün yataklardan dert yanıyodun amerikadaki evin sıcacık vede güzelmiş allah ağzınızın tadını bozmasın canım

Evet canim o benim. Amerikadaki evim ne kadar sade ve dokuntusuzse, Tr deki evim de o derece daginik ve dokuntulu. cunku ben kontrol edemedim henuz orasini. esimin bekarlik esyalari duruyor evde. ama gidince hepsine el atacam insallah.

ama ev varken yeni ev kurulmuyor anladim. simdi atsam, birine versem esyalar daha yeni, musriflik olacak, vermesem benim icime sinmiyor.

En iyisi cok ihtiyaci olan bir ablasi var esimin. yeni tasindilar memleketten. esi hep istanbuldaydi. O na vereyim. hem ise yarar. hem aile icinde kalacagi icin kimse ses cikarmaz.

Yun yataklar da ayri dert.

tebrikler sihirli bir değnek değmiş gibi ne güzel bir ortam yaratmışınız:lepi:ayrıcada tertemiz mutluluk ve sağlıkla oturun canım

canim gercekten cok guzel bizde sizin gibi yurt disindayiz bizde 5 yil kalmayi planliyoruz dedigin gibi 1+1 benimkide ayni seninki gibi senin evin biraz benimkinden buyuk banyonda daha bakimli ama bende esimle bazi tamirlerden ve eksiklerden sonra evimiz yasanacak hale geldi benimde oturma odamda 2 koltuk ve mutfak icinde ama benim camasir makinem var allahtanda benimde sikintim camasiri evde kurutma nefret ediyorum her yer toz oluyor sonra birde onlari camdan cirpmak var kimse gormeden yurtdisinda kiralar cok pahali tek istegim trden bir ev almak allahim insallah nasip ederde evimi diledigim gibi dosemek istiyorum allah sana ve herkese mutluluklar versin

kibele sen alnından öpülesi bir kadınsın yasakkelimea.s.
Walla seni kocamannnn kocaman tebrik ediyor (:hooray:)o şirin mi şirin huzur kokan evinin muhabbetinin daim olmasını diliyorum.:1hug:

Oy ne hoş anlatmışsın. yetinmeyi bilen şükreden insanları çok severim..
Allah huzurunuzu bozmasın yeterki..

tebrikler sihirli bir değnek değmiş gibi ne güzel bir ortam yaratmışınız:lepi:ayrıcada tertemiz mutluluk ve sağlıkla oturun canım

çok sevimli.tam bir yuva olmuşa.s

güle güle oturun,sağlıkla inşallah:nazar::nazar:

Marifet diye buna derim. Seni canı gönülden tebrik ediyorum.. Takdire değer.

canim gercekten cok guzel bizde sizin gibi yurt disindayiz bizde 5 yil kalmayi planliyoruz dedigin gibi 1+1 benimkide ayni seninki gibi senin evin biraz benimkinden buyuk banyonda daha bakimli ama bende esimle bazi tamirlerden ve eksiklerden sonra evimiz yasanacak hale geldi benimde oturma odamda 2 koltuk ve mutfak icinde ama benim camasir makinem var allahtanda benimde sikintim camasiri evde kurutma nefret ediyorum her yer toz oluyor sonra birde onlari camdan cirpmak var kimse gormeden yurtdisinda kiralar cok pahali tek istegim trden bir ev almak allahim insallah nasip ederde evimi diledigim gibi dosemek istiyorum allah sana ve herkese mutluluklar versin

kibele sen alnından öpülesi bir kadınsın yasakkelimea.s.
Walla seni kocamannnn kocaman tebrik ediyor (:hooray:)o şirin mi şirin huzur kokan evinin muhabbetinin daim olmasını diliyorum.:1hug:

Oy ne hoş anlatmışsın. yetinmeyi bilen şükreden insanları çok severim..
Allah huzurunuzu bozmasın yeterki..

hepinize bu guzle mesajlarinizdan dolayi tesekkur ederim.

Canım evin çok güzel derli toplu ve çok temiz gözüküyor,ellerine sağlık.önemli olan küçük mekanları kullanılır hale getirmektir ,siz bunu en güzel şekilde yapmışsınız bravo doğrusu,

canım evın sıcacıkk.illakı lüks sıfır olması gerekmez bak sen ne güsel hale getirmişsin kanepenı falan.tebrık ederim canım..sıcacık ve sade güle güle huzurla otur tatlım...

zemuszemusçok şirin ve güzel bir evin var...........opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile4insan nerde mutluysa orayı saraya çevirir........kaydirigubbakcemile4
Şenizsende gönlünün sarayında ailenle yaşıyorsun.........alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X