• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplama bilgisayar gibi bu da benim toplama evim:)

Ben de çok tarz buldum canım çok derli toplu bence, tertemiz oluşu da gözümüzden kaçmadı tabii =)
Güle güle oturun canım ama sanırım artık Tr ye gelmişsinizdir büyük ihtimal =)

Huzurlu otur canım,tebrik ederim.Marifet parayı saçarak janjanlı eşyalar almak değil,kısıtlı bütçeyle böyle bir ortamı yaratmakta...

evet canim magrifet yeni alipta yerlestirmek degil
boyle ondan bundan yararlanmaktir daaaaa
tebrikler gule gule oturun diyemiycem simdiye kadar donmusundur belkide

tebrikler canım.. diğer mesajlarını da diğer konularda okumuştum, neler olduğunu hatırlamıyorum ama bu şirin anne ve yavrusu fotoğrafını hatırladım hemen.. helal olsun sana böyle gayretli hamarat ve kanaatkar hatunlara bayılıyorum, başkası olsa aaah bi eşyam bile olmadı hep eski aldım evim küçücük bilmemne diye feryad eder durur. ben de yapardım belki bilemiyorum..
seni alnından öpüyorum diyecek söz yok... allah hep yüzünüzü güldürsün opuyorumnanaktan

gerçekten süper...
kadın dediğin böyle olmalı işte.. takdir ettim doğrusu hakkaten çok şirin ve kullanışlı bir ev yaratmışsınız umarım içinde hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursunuz..... :)

halı perde vb biraz fikir almak için topicleri tarıyordum, yeniler çok olunca en eskilere gideyim dedim ve topiğinizi gördüm, gecikmeli de olsa çok beğendiğimi yazmak istedim. siz de eşiniz de çok akıllıca davranmışsınız, oralarda 2 sene için yok yere bir sürü parayı eşyaya bağlaman hiç anlamı yok ama herkes sizin kadar becerikli olamaz iç kapatıcı bir ortama mecbur kalabilirlerdi. zaten başlığınız da çok hoş.

sanırım çocuğunuz var ona bu geçen günlerinizi anlatabilmeniz hayata bakışı açısından çok önemli olacaktır diye düşünüyorum.

Canim o var ya cidden antika galiba. o kadar saglam ki. cekmeceleri falan. ne kadar yuklersen yukle dusmuyor.esek olusu gibi ama. iste eskinin %100 ceviz mobilyasi. bir kadin huzur evine yerlesirken evdeki esyalarini satmis. biz denk gelmedik satisa ama sanirim bunu satamamis ki kaldirima koymus aksam. ABD de insanlar kaldirima koydularsa bir esyayi bu ben kullanmiyorum ihtiyaci olan alabilir demek. bazen TV koyup uzerine "calisiyor" diye yazarlar ki copcu almasin. ihtiyaci olan kullansin diye. biz de bunu gorduk. oyle sevindirik olduk ki. evimizdeki en saglam ve en begendigimiz, kullanisli esya diyebilirim.

sizden olumlu tepkiler aldikca daha cok seviniyorum. hepinize cok tesekkur ederim. Allah hepinize daha iyilerinde oturmayi nasip etsin.

almanya'da da böyle bir sistem varmış, çok mantıklı.

Huzurlu otur canım,tebrik ederim.Marifet parayı saçarak janjanlı eşyalar almak değil,kısıtlı bütçeyle böyle bir ortamı yaratmakta...

:13:

İşte ben böyle zeki ve yartıcı kadınlara bayılıyorum. Boşver ne olursa olsun. Önemli olan onun içinde yaşayan insanların huzuru..

ben bayıldım cok hos bır ev yaratmıssınız tebrık ederım cok guzel nıce luks evlere taş basar:ssz:emek verılmıs cok cıcı:16:

Son düzenleme:
Back
X