• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri topicrem kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aysima01

kaf-kef
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
188
0
96
36
Adana
egzamaya ve aşırı kuruluğa çok iyi geliyor tavsiye edilir muhteşem bi kokusu ve emilimi var kesinlikle yağlanma yapmıyo kaydirigubbakcemile2

kesinlikle katılıyorum dermo-protective diye bi temizleyicisi de var oda mükemmel çok çok beğendimm:)

Ben de bugün Bahçelievler'de dermokozmetik ürünler satan bir eczaneye girdim temizleme jeli almak için.La Roche Posay Effaclar serisini kullanıyorum, cildim yağlı, nemsiz ve hassas. Bana iyi gelen bir seri oldu La Roche. Alışveriş esnasında bana cilt analizi yapabileceklerini söylediler, kabul ettim oturdum koltuğa. İnanılmaz derecede iğrenç görünüyor cilt o kadar yakından bakıldığında:19:..Düzenli peeling tavsiyesinde bulundu ve ürün olarak da Topicrem in peelingini tavsiye etti. 59 Tl idi, denemek için aldım.(kutusu siyah, şişe mürdüm rengi çok şık..) Duş sonrasında denedim, hoşuma gitti bıraktığı etki. Eczanede dediklerine göre içinde nemlendirici olduğundan peeling sonrası ayrıca nemlendiriciye ihtiyaç duyulmuyormuş. Ben yine de Effaclar Duo sürdüm.:34:

Back
X