tonik nasıl kullanılır

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
arkadaslar tonik aldım ilk kez nasıl kullanılır bazı sitelerde sürüp sonra yüzünüzü yıkayın diyo sürüp öylece bırakmıyormuyuz bilmiyorumda:S birde olay gentle cleansers aldım sizce nasıl kullanan varmı?

arkadaslar tonik aldım ilk kez nasıl kullanılır bazı sitelerde sürüp sonra yüzünüzü yıkayın diyo sürüp öylece bırakmıyormuyuz bilmiyorumda:S birde olay gentle cleansers aldım sizce nasıl kullanan varmı?

canım önce temizleyicinle yüzünü yıkayacaksın ki gözenekler açılsın.. sonra yüzünü havluyla kurulayıp toniği bir pamuğa dökeceksin ve yüzünü sileceksin .. mesela ben silerken burnumu çene üztünü ve alnımı daha iyi silmeye çalışıyorum t bölgem yağlı çünkü en sona daaa yüz kremin ile yüzünü kremliceksn işte bittii alışınca 3 dk da yaparsın:))
düzenli olarak her gün sabah akşam kullan derim ama yaşın küçükse 14-15 falan günde 1 de kullanabilirsin bence
birde TONİK KULLANIRKEN GÖZ ÇEVRENE DEĞDİRMEDEN KULLANACAKSIN çünkü göz çevremiz hassasssssssss

çok teşekkür ederim yaşım küçük değil aslında ama ilk kez aldım tonik dediğin gibi kullanıcam tşkler:)

çok teşekkür ederim yaşım küçük değil aslında ama ilk kez aldım tonik dediğin gibi kullanıcam tşkler:)

rica ederim canımm... umarım yeterince açıklayıcı anlatabildimm... kafana takılan bir yer kalmadı umarım...

yok kalmadı tek kafama takılan toniğin cildime iyi gelip gelmeyecei umarım sivilce falan yapmaz

yok kalmadı tek kafama takılan toniğin cildime iyi gelip gelmeyecei umarım sivilce falan yapmaz

yok tatlım yaa ben yıllardır kullanıyorum bir sorunum yok... zaten bildiğim kadarıyla tonik ciltteki gözenekleri sıkılaştırıyor ondan sorun olmaz bence... ancak benim birkaç arkadaşım ilk defa yüzünü temizlemeye başladığnda sivilcelerinin sanki artttğnı sölemişti ama devam ettikce 1 hfta kadar falan yok olduğunu söelmişti... gerçi ben hiç öle bir sorun yaşamadım... yıllardır temizleyici tonik krem üçlüsünü kullanıyorum.... ki zaten en temel cilt temizliği için kullanmak gerek bunları hayde kolay gelsin sana için rahat kullan:))

Ben yüzümü yıkadıktan sonra bir parça pamuğa sürüp kullanıyorum. Kullandıktan sonrada nemlendirici sürüyorum :KK34:

Ben yüzümü yıkadıktan sonra bir parça pamuğa sürüp kullanıyorum. Kullandıktan sonrada nemlendirici sürüyorum :KK34:

aynen katılıyorum nemlendirici sürülmediği takdirde tonik cildi inanılmaz kurutuyor. cilt normalde yağlı olsa bile mutlaka temizledikten sonra nemlendirici sürülmeli.

geçen watsonsdaki çalışan bayan hafifçe dokundura dokundura sürmemi söyledi tonik yerine gülsuyu daha iyi

toniği bir türlü düzenli kullanmayı alışkanlık edebilmiş değilim.alıyorum bi heves nadiren kullnıyorum sadece yıkamaktan ekstra bi temizlik olmuş gibi oluyor.hani evde dip köşe temizlik yapmak gibi bişi oluyor cildime..sanki yüzüm detarjanlı kalmış gibi oluyor :nazar:kimyasallar yapışmış gibi oluyor sildikten sonra tekrar duru su ile yıkıyorum.yani anlıycanız ben pek alışamadım

yüzünüzü tonikledikten sonra yıkamayın arkadaşlar:))

Nemlendirici kreminizi sürün işlem bitti...

Rahatsız olanlarda gül suyuyla tonık yapabilirler doğal miss gibi hem:KK1:

X