Cilt Bakımı Ürünleri Tonik kullanmanın en doğru şekli ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
Herkese Merhaba
Ben fazla makyaj yapmıyorum. Cildim sorunlu değil
Ama mutlaka temızlıgıne önem veririm
Çok fazla kımyasal urunler kullanmak istemedıgım için yalnızca temızleme jelleri ve tonık kullanıyorum.

Tonik kullanırken göz cevresıne sürmeyın dıyorlar.
Ben bunu da cok ıyı bılmıyorum.
Bundaki kasıt nedir yanı sadece yanaklara ve ceneye boyuna mı süreceğiz yoksa göze yakın yerlere surunce zararlı mı? ya da sözü edılen sey göze değirmekle mı ılgılı ?

bana tonık dogru bır sekılde nasıl kullanılır ne sıklıkla kullanılır söyleyebılır mısınız ?
ve guvenebıleceğiniz hoş kokulu ve biraz daha doğala yakın bir tonık onerırsenız sevınırım.

Fıstığım bende çok makyaj yapan biri değilim.. eşim sevmiyor makyajı fazla.. yaptımmıda bir fondöten allık göz kalemi rimel.. ruj bile kullanmam düşün parlatıcı kullanırım onun yerine :)) tabi makyajı temizlerken ki uygulamalarım şöyle..Nivea nın makyaj temizleyici ürünüyle bir güzel temizliyorum.. sonrasında yine niveanın all in one diye bir temizleme ürünü var.. peeling, maske, siyah nokta, temizleme ve sivilce ye iyi gelen bir ürün içeriğinde manolya özü varmış.. cildimi hem kurutmuyor hemde çok güzel pürüzsüz yapıyor.. zaten öyle çokta ciddi bir cilt porblemim yok burnumda arada sırada siyah noktalar oluşuyor tek tük.. onlarıda bu niveanın temizleyici kremini uygulayarak yok edebiliyorum.. hergün akşamları temizliyorum bu all in one la.. haftada 1 yada 2 kerede maske olarak kullanıyorum bu ürünü.. cildimi sıkılaştırdığını pürüzsüz görünüm verdiğini hissediyorum.. ben çok memnunum açıkçası

benım de bir diğer nuray arkadasım var senden ıyı olmasın balım =) o 33 yasında
ama hayatı boyunca cıldıne kımyasal seyler kullanmamış
mesela nar cıldı gerdırır dıye narlı krem yapıyorlar al narı sür daha ıyı der

ben de katılıyorum, bugun degısık bırsey denedım
karbonat zeytınyagı ve lımon suyunu karıstırıp tonık nıyetıne kullandım
yumusacık yaptı baya gerdırdı ama bırı sankı asılıyomus gıbı hıssettm yuzumu =)

nıvea argan yaglı bı tonık var fena değil arada onu kullanıyorum geceleri..
guzel bır tonıkle sabıt kalmak iyi
herseyı surmek yoruyor zaten senın cıldın de cok guzel maşallah =)

fıstığım benim yaa doğal ürünler çok aslında bu tür ürünlerde adaşım doğru demiş seninde çok güzel bir cildin var hem dediğin gibi öyle çok fazla ürün kullanmak cildi yoruyor buna katılıyorum.. kullandığım belli başlı ürünler var benim öyle çokta değil.. derlesen toplasan 10'u geçmez yani hepsininde ayrı ayrı yeri yoktur genellikle 1 ürün bikaç şikayetime birden iyi gelir.. Örneğin nivea all in one uzun süredir kullanıyorum.. bir ara neutrogenın kini kullandım çok iyi dediler övdüler.. ben düzenlide kullanmam zaten haftanın 7 gününde belki bi 2-3 gün falan cildimi dinlendiririm hiç bişey uygulamam.. bu neutrogenın ürününü kullandığımda.. 4 kez falan kullandım sonra 2 gün kullanmadım cildimde acayip bi sivilce oluşmaya başladı ki kuru cildim vardır öyle kolay kolay sivilce problemim olmaz.. yani yıllardır nivea kullandım hiç böyle bir problemim olmadı düşün.. sonra bitsin diye kullandım işte bikaç ay sürdü bitmesi ama sürekli kullanmak gerkiyo bunu bırakınca sivilce çıkarıyo.. sevmedim bende neutrogenayı nivea genel olarak iyi geliyo bana zaten çok memnunum ürünlerinden

sanırım beybim nıvea eskı bılındık soft..ben guvenerek kullanırım bebak arko nıvea falan bunları
neutrogena el kremlerı cok guzel onları guvenle alabiliriz =)

sanırım beybim nıvea eskı bılındık soft..ben guvenerek kullanırım bebak arko nıvea falan bunları
neutrogena el kremlerı cok guzel onları guvenle alabiliriz =)
Evet neutrogenanın el kremlerini bende çok beğendim :) nivea evet köklü bir marka eskiden beridir var çocukluğumdada annem mavi kapalı nivea alırdı hep o kremleri böyle yüzüme gözüme sürerdim güveniyorum niveaya ben ya

Bende bugün niveanın makyaj temizleme kremi ve yüz yıkama jellerini aldım yüzde elli indirimli,bana da güven veren uygun fiyatlı bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…