• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ton farkı, turunculuk vsvs. bakınızzz

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
yalvarıyorum bi yardım edinn yoksa gidp sıfıra vrdurucm vllahi :((
ne yapmam gerek bu aptal saça :oklava: :gitme:

Son düzenleme:
canım durumuna gerçekten çok üzüldüm. madem saçlarını kazıtacak kadar kötü oldun o halde sana birşey önereyim. benim saçlarımda röfle vardı ve çok yıprqandığı için rengi koyulaştırdım sonra siyaha yakın koyu kestane oldu. çok koyu olduğu için tekrar açtım sonra yine koyu geldi bir daha açtım. ama son açma işlemini kendim yaptım. saçlarım zaten yıpranıktı ve daha fazla yıpranmasını istemiyordum ama herşeyi göze alıp açıcıyı hazırladım. sonra içine tüm saçıma rahatlıkla yayabilmek için şampuan ekledim. bir de yıpranmasın diye 1 tatlı kaşığı kadar çam terebentin ekledim. nemli saçlarıma şampuan sürer gibi sürdüm. önce uçlarına sürdüm 10 dk. bekletip diplerine de sürdüm. saçlarımı devamlı kontrol ettim. istediğim kadar açılınca yıkadım. 20-30 dk falan beklettim. saçlarım turuncu oldu. sonra bronz kahveyle kumralı karıştırıp uyguladım. ilk defasında dipler daha açık gibi durdu ama 2. boyamda tamamiyle aynı renk oldu saçlarım. ve açma işleminden sonra saçlarımı yıkayıp kurulayınca gözlerime inanamadım. yıpranacağını düşündüğüm saçlarım ışıl ışıl parlıyordu. çam terebentin süper yapmış saçımı. sonra ben şampuanıma da karıştırıyorum. sonuçta saçlarımı hiç yıpratmadan istediğim rengi elde ettim. sen de böyle deneyebilirsin. yalnız şampuanla karışınca birden değil de yavaş yavaş açıyor saçı. yani bu yüzden de yıpranmamış olabilir. sen de uçlarından başlayarak hatta diplerine hiç değdirmene gerek bile yok bence saçının rengini bu yöntemle açıp bütününe küllü bir renk uygulayabilirsin.

yav ben sana daha önce açtığın konulardan yazmış mıydım acaba? hiç yabancı gelmedi konun.

hiç açma saçını güzelim koyu kestaneye boyat bir süre dinlendir bakım ürünlerini kullan saçlarının uçlarını kestir 3ay hiç dokunma mahvedersin saçını daha çok sakın!!!

eğer koyu bir renk istiyorsan diplerine bence yalnızca diplerini koyu bi renkle boyamalısın. Kuzenimin başınada bu tarz olay geldi dipler turuncumsu uçlar koyu, sonra bizde onun yalnızca diplerine kolestonun koyu kahvesini ( siyaha yakındı ama yıkıya yıkıya açıldı o renk) uyguladık ve gayet hoş durdu. Bence açıcıyla daha fazla yıpratma saçlarını, diplerine boya uygula derim boshayallersmile

evet canım yazmıştın allah razı olsn vlla .
peki hangi açıcıyı kullandın ve eşit şekilde mi açıldı?

ayrıca turunculuk olur diye korkuyorum. sondaki resimdeki renk tam olarak istediğm öyle olsun bir daha saçıma fön dahi çektrimcm tövbe ettim..
ne diyosunuz paletteyle açıp küllü kumral mı yapiym ?
yoksa kuaföre mi gidym onlara da güvenemiyorum ki =(
koyu bi renk istemiyorum sebnem ben hayatta dolasamam koyu renkle öcü gibi oluyor. canlı sarımsı bi kumral istiyorumm

hiç açma saçını güzelim koyu kestaneye boyat bir süre dinlendir bakım ürünlerini kullan saçlarının uçlarını kestir 3ay hiç dokunma mahvedersin saçını daha çok sakın!!!

kesinlikle katılıyorum canım saçının rengi dünyanın en güzel rengide olsa yıpranık keçe gibi olduktan sonra bişey ifade etmiyor daha fazla uğraşma bırak dinlensin koyult bence canım:1no2::1no2:yasakkelimeyasakkelime

saçımın boyası falan akmış en son hali bu kızlar.. bunun üstüne 15 gün kadar sonra açık kumral gibi sarıya dönük bi renkte balyaj yapsam nasıl olur:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $jjj.jpg
    $jjj.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 332
  • $gggg.jpg
    $gggg.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.385
Back