• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
önerebileceğiniz lifting cihazı var mı lütfen bana biri yardımcı olsnn....:(:(:(

Kızlarrr hepinize selam bu siteye yeni katıldımmm=)=)=) Benim de birtakım problemlerim varr... Aynı şekilde stresli günlerimde ve kilo aldığımda hemen tipim kayıyooo yüzümün şekli şemali değişiyor:( Bunun için gold shape face slimming cream i sipariş verdim gittigidiyordan daha gelmedi ama lopez in yazdıklarını okudum işe yaramadığını moralim bozuldu. Çağla sen de kullanmışsın işe yarıyo demiştin. Çelişkide kaldım artık ürünü aldım kendimde görücem ama... Bi de kremi kullandıktan sonra daha ne kadar ince yüz idare ediyo tekrar eski halini alıo mu?? Bi de şeyden korkuyorum bu krem yüzümün yap dengesini filan bozar mı tombul yanaklarımdan kurtuluyım derken ilerde çökük yanaklarım olmasın sonraa:S

manolya gittigidiyora sipariş verdikten kaç gün sonra gelio ve ürün fiyatı dışında fiyat ödüyomusun ? bilgi verebilirmisin ?

Canım ürünü daha yeni sipariş verdim kargoya verildikten sonra en geç 3 iş gününde geliyor. 2 ürün aldım şimdiye kadar gittigidiyordan ikisi de ertesi gün geliverdi. Kargo ücretini alıcı ödüyor o da nerden geldiğine bağlı ben kocaelideyim ankaradan gelen kargoya 5 lira ödedim kocaeliden gelene 3 lira. Havuz diye bişey var ödediğin para başta havuza aktarılıyo. Ürün eline geçtikten sonra onay veriyosun ondan sonra ödediğin para satıcıya aktarılıyo...

Duygucum bu arada 93 doğumlusun galiba? Bu üründe yaş sınırı var 18 yaşından küçüklerin kullanması sakıncalı bu kremi canım

yok bn bu kremi almıcm lifting cihazını alcam kendi üstüme deil bilgi verdiğin için tşkür ederim =)

bende almayı düşünüyorum lifting cihazından gittigidiyorda buldum inşallah işe yarar

inş. kullanan yok mu lifting cihazını mirmirmirmir

merhaba arkadaşlar lifting cihazıyla alakalı bazı yorumlar okudum kullananlar pek memnun deil yanakları ve elmacık kemigini inceltiyomuş kadının birisi 2 ay kullanmış sonuc elde etmiş 8 aydan beri kullanmıyormuş ve yüzünde çökmeler oluşmuş ve kadın yanaklarımda neden yag dokusu oluşmuyor die dr a sormuş bence yüz yogası yapalım böle aletlerle ugraşmayalım derim Çok üzgünüm çoook

yüz yogasıı yapmayınnn çok zarırını gördümmmmmmmmmmm arkadaşlarr. gıdı eritiyorr. ama yanağı olanalr yanaklar tamamen aşağı sarkıyor . şu anda gıdım yok ama görntm daha vahim yanklarım düşcek gibi aşağı . çok pişmanımnmm çooooooooooooook =(

arkadaşlar yazacaklarım sizi kırarsa şimdiden özür dilerim ama kızlar siz delirdiniz mi. yüzünüze cihazla masaj yapmak ve gıdı yanak eritmek ne demek. sizler profesyonelmisinizi eğitiminiz var mı yanak ya da yüz kaslarının yönleri ya da hareket şekilleriyle ilgili. vücuda yapılan sıradan bir masaj bile eğer doğru noktalara uygulanmazsa hiç işe yaramaz hatta bazı durumlarda sakat bırakma tehlikesi bile yaratırken sizler kolunuza bacağunıza sırtınıza değil de yüzünüze makine ile masaj yaparak inceltmeye çalışıyorsunuz ve bunu yapan sizler okumuş aklı başında bayanlarsınız. o masajı ne kadar yapacaksınız her seferinde aynı noktaya uygulaya bilecekmisiniz uyguladığınız nokta doğru yer mi olacak. bir yanağınız inik bir yanağınız şiş mi dolaşmak istiyorsunuz çünkü bu olacaktır,çünkü bizler bu tür cihazların uygulamasında yetkili ve eğitimli değiliz. makinayı alırken size ne kadar anlatıyorlarne kadar eğitim veriyorlar. eğer bu iş bu kadar basittse güzellik merkezleri boşa açık tutmasınlar işyerlerini. allah aşkına yapmayın yüzünüzde ve boynunuzda ne kadar çok damar sinir ucu var bilmiyormusunuz. boynunuzdan geçen bir şahdamarımız var yüzümüz beynimize komşu. yanlış birşey yaptınız yüz felci oldunuz ya da boynunuza uygularken ses tellerinize zarar verdi ya da tiroit bezleri var boynumuzda titreşimden etkilendi fazla ya da az çalışmaya başladı ne yapacaksınız. bakın uzman tv.de yüz yogasını anlatan bir bayan var yaptırdığı hareketlerin malzemesi bir kalm ve bir yemek kaşığı ama o bayan bile bu hareketleri yaparken dikkat edin her haereket herkese olmaz yüzünüze başka zararlar verebilir diyerek uyarıyor. lütfen bırakın şu makinayı yüzünüzde dolaştırmayı da biraz sakız çiğneyin ya da yüz yogasını yapın gıdısı olanlar boynunuzu çalıştırın sağa sola çevirin öne arkaya hareket ettirin.internette bunun için bir sürü haereket var. bizler buna ben de dahilim tembeliz ondan oluyor bunlar. sabredemiyoruz da hemen olsun istiyoruz o yüzden olmadık şeylere kalkışıyoruz. lütfen arkadaşlar bunu çocuklar bile yapmaz paranızla sağlığınızla oynamayın...

ben 6 aydır yapıyorum ve tamamenn bu harektlerı yapmasaydım diyorum şimdi lütfen yüzü tombul olanlar . gıdı için yüz yogası yapmayın gerçekten yanklarınız sarkmıyor.çok kötü bi görünümüm var şimdi ne yapacağımı düşünüyorum . lifting vihazı kullanmayada cesaret edemıyorum =(((

sarkıyor yazacaktım . birde şu anew toparlayıcı yüz serumu nu deniyen varmı aranızda ??

merhaba arkadaşlar ablam gittigidiyordan babylissin lifting cihazını aldı bakalım işe yarıcak mı size bilgi veririm iyi günler.

arkadaslar benım de yuzum tombul ve acıkcası hafıfletme yontemını bılıyorum, soylekı bu yuzumuzdekı yag oranının fazla olmasından kaynaklanıyor, ama aynı zamanda yuzumuz bır gun zayıf bır gun kılolu oluyorsa emın olun kı odemımızden de kaynaklanıyor, o nedenle her gece yatmadan bır elma yemenızı tavsıye edıyorum, odemı kesınlıkle alıyor,sorunu hafıfletıyor ben de bır gece de bıle farkı anlıyorum sız de deneyın

slm arkadaşlar yeni üye oldum yapılan yorumları okuyunca ne kadar hoş bi ortam olduğunu gördüm ve hemen üye olmalıyım dedim...tabi yanak sorunumu sölememe gerek yok :):) malesef benimde yanaklarım çok tombiş ve bu bana inanılmaz huzursuzluk verio,saçları tolu bayanları görünce derinnn bi oooff cekiorum artık bıktım hep aynı saç modelinden. benim ricam şu lifting cihazının gercek anlamda işe yarayıp yaramadığını öğrenmek eğer cidden işe yarıosa hemenn alıcammmm :D herkese sevgiler

slm arkadaşlar yeni üye oldum yapılan yorumları okuyunca ne kadar hoş bi ortam olduğunu gördüm ve hemen üye olmalıyım dedim...tabi yanak sorunumu sölememe gerek yok :):) malesef benimde yanaklarım çok tombiş ve bu bana inanılmaz huzursuzluk verio,saçları tolu bayanları görünce derinnn bi oooff cekiorum artık bıktım hep aynı saç modelinden. benim ricam şu lifting cihazının gercek anlamda işe yarayıp yaramadığını öğrenmek eğer cidden işe yarıosa hemenn alıcammmm :D herkese sevgiler

Back
X