- 28 Mart 2018
- 5.181
- 12.581
- 248
- Konu Sahibi MinnakPortakal
-
Geçen ay benim de 2 gün oldu agrım havalar soğumaya başladı ondan sanrim.Cok şükür toparldim biraz ama regl ağrısı cekiyorum hala cok halsizim bilmiorum gecmedi kasiklarimdaki agri falan 3. Gun bugun agrim olmasi tuhaf
Herhalde canm olabilirGeçen ay benim de 2 gün oldu agrım havalar soğumaya başladı ondan sanrim.
CnmKızlar beni de ekleyin 64 kiloyum. Pko olduğum için kilo vermem gerekiyor . Malum bebiş için.MinnakPortakal
Canım sen ıstersen yeni bir grup ac bunu da silsinler.CnmMinnakPortakal girmiyor sanirim bnm topige ekleyim istersen
Etiketlemistim seni aslinda kiz konularima bakarsan gorusunCanım sen ıstersen yeni bir grup ac bunu da silsinler.
Sabah 1 akşam 1mi alıyorsunuz?Yoksa yarım yarım mı?Ben glifor kullaniyorum canim 1000 mglik sabah aksam tok karna
Sabah 1 aksam 1 CanimSabah 1 akşam 1mi alıyorsunuz?Yoksa yarım yarım mı?
Aslında çok kilonda yokmuş canım İnşaAllah sağlıcakla alırsın kucağına . Ben de pkoyum kilo vermem lazım.Kızlar bende hamıleyım cok sukur pko vardı 12kılo verdım 59la hamıle kaldım dua edın oncede bır dusugum var .. Allah en ksa zmaanda sızlerede nasp etsın .. işin tek sırrı diyet+kılo vermek sonrasında rabbım verıyor süphesiz
Benimde olmadı bu ay yumurtlamam10kılo flan fazlalıgım vardı ama yumurtlamam olmuyordu 2yıl bekledım allah kımseyı bekletmesn
Yürütüş her gün yapmaya çalışıyorum . Tatlıyı da çok seviyorum daha önce yaptım ama zor oluyor vermek . Adetlerim bu aralar pembe olmaya başladı anlamıyorum. Yalnız kilo vermek adet düzenini çok etkiliyor ondan Emin’imHıc uzulme ben 4ayda verdım kendi kendime adet olmuyordum ılacla sökülüyordum kılo verdıkce zaten duzene gırdı ilaçsız adet gordum sadece karbonhıdrat ve sekerden uzak dur 1saatlık yuruyus yap hatta alabılrsen 2.el yuruyus bandı al yaz kıs yurursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?