- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 34
- Konu Sahibi MinnakPortakal
At bakim canım nasilmis benimde bi diyetisyene gitmem lazım da erteliyorum
Ekliyorum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At bakim canım nasilmis benimde bi diyetisyene gitmem lazım da erteliyorum
Cuma sabah kulağa hoş geldi eski grubumda da cumaydı kilo bldrmi herkes uygun görürse cuma baslaylmOlur canım ya yarın ya da cuma sabah ac karna tartılıp kilo bildirimi yapalım
Kuzum gebelik düşünüyorum dedin demi yesil cay sknt vermiyor mu ki onermiyorlar sanki bende çok düşünüyorum yesil cay icmeyi cok faydasini gormustum onceden ama korkuyorum bu aralar ya hamielysem bisey olursa dieEkliyorum canım.
Bana uyar canim neden olmasınCuma sabah kulağa hoş geldi eski grubumda da cumaydı kilo bldrmi herkes uygun görürse cuma baslaylm
Kuzum gebelik düşünüyorum dedin demi yesil cay sknt vermiyor mu ki onermiyorlar sanki bende çok düşünüyorum yesil cay icmeyi cok faydasini gormustum onceden ama korkuyorum bu aralar ya hamielysem bisey olursa die
Cok sevinirim ya sorarsan ben cok muallaktayim insülin direncim varken olmuyordu günü gününe adet oluyordum zaten rahatça içiyordum ama su an olma ihtimali var emin olamıyorum biberiye ve yesil cay cok etkiliCanım düşünüyorum ama değilim zaten bu bir haftalık liste önümüzdeki Salı istersen sorarım sen yeşil çayı içme şüphen varsa Canım
Benim adetim geldi hamile değilim. 75 kiloyum bir ay içinde 72 olursam süper olacak. Koşu bandı da var. Yarın başlıyorum.
Tamamdır canım beraber takip edelimCanım Kasım’da brilikteyiz hep kilo vercezzz hem bat saycazzz seninle
Limonlu cay pek sevmiyorum ama limonlu ılık su içiyorum ben deBildiğim bitki cayi tarzda şeyleri içmemek gerektiği söktürücü ozelliklerndn dolayo ama yeşil çay yerine açık limonlu çay iceblrsnz yada ben kaynar su içine karanfil atıp iciyrm
Sabahları bende bir bardak limonlu ılık su içiyorum. Yarım limon sıkıyorum.Limonlu cay pek sevmiyorum ama limonlu ılık su içiyorum ben de
ben bi tane sıkıyorum sanırım seviyorum limonuSabahları bende bir bardak limonlu ılık su içiyorum. Yarım limon sıkıyorum.
Tansiyonu filan etkiler diye korkuyorum. Zayıflamaya etkısi oluyormu ben enfeksiyon için kullanıyorum. Birde yaprak yeşilçay var demleme olandan sallama değil. Su içmeye çalışıyorum ama içemiyorum en fazla 2 litre anca. Yarın koşu bandına başlayacağım. Bakalım hayırlısı.ben bi tane sıkıyorum sanırım seviyorum limonu