- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi deryanafri
ben evlenir evlenmez hamile kaldım ilk ayımdan çok şükür kim demiş kilolular kolay hamile kalamaz diye... bu nasip meselesi rabbim isterse olur istemezse olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim
canım hangi hastaneye gidiyorsun bende doktor arıyorum da (Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim
Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bebişin çok kilolu olcak kesin sen sezaryen olursun gibime geliyor ne yiyip içiyorsun merak ettim benimkide 6 aylık ben 64 le hamile kaldım 68 im şimdi 1 hafta önce bebeğim 475 grm dı bence kilo almamak için spor yap yürü 45 dk her gün bende dün başladım
canım hangi hastaneye gidiyorsun bende doktor arıyorum da ([/QUOT
DEVLET HASTANESİNDE KANAMAM OLDUĞUNDA GİT KÜRTAJ OL YAŞAMAZ DEDİLER AMA YEKER NURİNİN TEDAVİSİ İLE ŞU ANDA 31 HAFTALIĞIM VE TEK SORUNUM SICAKLAR