• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombiş hamile kalanlar

ben evlenir evlenmez hamile kaldım ilk ayımdan çok şükür:nazar::nazar::nazar: kim demiş kilolular kolay hamile kalamaz diye... bu nasip meselesi rabbim isterse olur istemezse olmaz

Ben de 76 kilo ile hamile kaldım, 4 aylık hamileyim ve 74 kiloyum:) pko lu bayanlar genelde kilolu oldukları icin toplumda kilolu kadın kolay hamile kalamaz diye genel bir kanı var. Ben de cok çabuk hamile kaldım :)

Slm kiZlar o kanı kesinlikle yanlış bende hapi bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür yani onunla alakası yok diye düşünüyorum tabi 100 110 kilo degilseniz çünkü o kadar kilodan gercekten zor olabilir

Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hem tanışmak hemde paylaşmak için :))
bende 73 kilo ile hamile kaldım şuan 27 haftalık hamileyim 85 kiloyum :( 90sanla bitirsem şükredicem el ve ayaklarımda çok şişmeler oluyor benimde

Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim
canım hangi hastaneye gidiyorsun bende doktor arıyorum da :((

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bebişin çok kilolu olcak kesin sen sezaryen olursun gibime geliyor ne yiyip içiyorsun merak ettim benimkide 6 aylık ben 64 le hamile kaldım 68 im şimdi 1 hafta önce bebeğim 475 grm dı bence kilo almamak için spor yap yürü 45 dk her gün bende dün başladım

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bebişin çok kilolu olcak kesin sen sezaryen olursun gibime geliyor ne yiyip içiyorsun merak ettim benimkide 6 aylık ben 64 le hamile kaldım 68 im şimdi 1 hafta önce bebeğim 475 grm dı bence kilo almamak için spor yap yürü 45 dk her gün bende dün başladım

canım mesajını iyi niyetlerle yazdıgına inanıyorum ama bir hamile buna alınabilir :)

merrhaba arkadaşlar.
bende 13.haftamdayım.1.70 boyum ve 74 kiloyla hamile kaldım malesef.keşke verseydim biraz diyorum şimdi.neyse olmuşla ölmüşe çare yokmuş...şimdi dikkat ediyorum. çok şükür 1 kilo aldım henüz.inşallah bende az kiloyla kapatırım bu maratonu.hem sağlıklı olsunlar istiyoruz hemde kilo almayalım....çok şey istemiyoruz kii...Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın sahibine.....

bide arkadaşlar benim karnım şimdiden belirginleşti.sizin de öylemi? bazıları yazmış benim 5. haftada çıktı diye...bi anormallik mi var bende???:49:

5. haftada karın mı çıkarmış bende 74 le hamile kalmıştım 83 le de 6 ay önce doğum yaptım 4 aya kadar belli olmuyo...

Beşinci haftada karnım çıktı diyenler bence kilo almışlardır O haftada bebek bile belli değil nerdeyse

70 kiloyum. Bebek hazırlığı içindeyim. İnşallah hamile kalırsam Umarım fazla kilo almam.. Allah hepinize hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

slm annişler bizde tombik ve yaşı büyük olarak başladık pzt kalp atışını duyalı hayırlısıyla kiloyu sonar takıcaz
bide kilo için ne birbirinizi kırın need üzülün evet işimiz zor bu arada biz 90 la başladık 7haftadayız 2kilocuk verdik bulantıyla 7 8 kilo verip 3fazlasıyla doğuma giren ark var

zayıfta olsak önemli olan sağlıklı olmak eskiden tansiyon ve şeker yüzünden kilolu hamilelik sorundu ama şimdi zapzayıf kadınlarda da hamilelik tansiyonu ve bebişlerinde şeker olabiliyor önemli olan biz ve bebiş sağlıklı olsun gerisi hallolur inşallah tabi tuz ve şekeri nekadar kesersek bize fayda :34:

bide ilk haftalar karın şiş oluyor hani hamilelik belirtisi olarak ark onu belirtmiştir benimde iç çamaşırım bile sıkıyodu kilo versemde şiştim arkadaşta onu belirtmiştir şimdi oşişlikte kayboldu ve ben korkuyorum

Back