Tombiş hamile kalanlar

deryanafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
98
0
36
İstanbul
Slm kızlar ben 6 aylık hamileyim 83kg ile hamile kaldım 90kgyim benim gibi tombiş hamile kalanlar varmı son 3 ay kg fazla almamak için ne yapablirim bide 24 haftalık bebişim 975gr noemalde 600gr olmalıydı şeker sorunu yok tansiyon sorunu yok aksine çok enerjiğim

Meraba cAnım nasılsın bende 4.5 haftalık hamileyim 75 kilo ile hamile kaldım ama benim vücudum çok sis tansiyon soru um var şimdiden sisim düşün sonrası nolcak kimbilir ayrıca hipertiroidim de var ilaç kullanmaya başladım daha kac kilo Alcam bakalım ins çok alamam ya kilo almak istemiyorum doktor un Bebein kilOsu hakkında bı problem söylemediyse sorun yoktur Canim için rahat olsun :)

ben de varım 77 ile hamile kaldım 3 kg verdim 19.haftamdayım 2,5 kilo aldım ilk başladığım kiloma döndüm nerdeyse

iştahım açık değil, tatlı canım çekmiyor o beni mutlu ediyor. tabi bundan sonra da dikkat etmek lazım

sağlıklı beslenmeyi başarabilirsek problem olmaz zaten aburcubura tatlıya yönelmemek lazım

Nazardan saklasın allah ne tansiyon ne bbulantım oldu şişliklerim çok az şu 2 gündür sadece

Aman olmasında ins çünkü gercekten zor ben dün doktora gittim keseyi görmeye tansiyonum 18-10 dü çarpıştım çok fazla hemen ilaç versi doktor ve acaip bunlarım var hayırlısı olsun ins düzelir bunlarda

bende 2 yıllık evliyim 89 kiloyum cocuk istiyorum artık ama kilo vermeye calısıyorum off ( ne zor is bu yaaa
cok mu kötü bir sey kilolu hamile kalmak yani ((

1.63 boyum ama bu aralar iştahım kapandı ilk 3 ay hiç kusmadım şimdi başladı kusmalar.

canımm sende kasım annesisin ne güzel biz " 2012 kasım anneleri paylaşım alanı" ndayız gelirsen bekleriz

kızlar bende maalesef kilolu hamile kaldı yaklaşık 77 kilo ile hamile kaldım boyum 168 cm şimdi 79,9-80 kiloyum şimdiden 3 kilocuk aldımm :2: hayırlısı inşAllah 10 kiloyu geçmeden bitiririm hamileliği

bende 2 yıllık evliyim 89 kiloyum cocuk istiyorum artık ama kilo vermeye calısıyorum off ( ne zor is bu yaaa
cok mu kötü bir sey kilolu hamile kalmak yani ((

canım doğumda sorun oluyormuş Allah kourusun tabi birde şeker tansiyon rahatsızlıkları çıkabiliyormuş ben aslında 68 kiloya kadar dusmustum stresten 77 ye cıktım ve hamile kaldım hayırlısı ne diyelim

bu riskleri düşürmek icin kilo vermek sart tabi.. ama ya veremezsem huf hic mi cocum olmıcak benm

bende hamileliğimin 15.haftasındayım boyum 1.65 93 kgyla başladım hala daha aynı kilodayım ne alıyorum ne veriyorum arada bir yerde takılıyorum.. umarım böyle fazla kg almadan bitirebiliriz.

kızlar biyerde okuduğum yzıya göre bazı kilolu hamile kalanlar hamile iken daha az kilo alıyormuş ve doğumdan sonra hamile kaldığı halinden daha zayıf olanlar bile varmış inşallah bizde öyle oluruz.

bu topik tam benlikmiş

82 ile hamile kaldım 33. haftamdayım 89kiloyum..............20-22. haftaya kadar hiç kilo almadım......sonra birden bire başladı şimdi engelleyemiyorum.... 30. haftamdan beri şişme ve tansiyon problemi çıktı ortaya ve 2 ayrı doktorunda görüşü aynı........ kilodan kaynaklanıyor.......... ne yapıpta kilo almıcam bilmiyorum her yediğimi lokma lokma hesaplıyorum ama olmuyoooooooooooooooooooooooor..................

kızlar biyerde okuduğum yzıya göre bazı kilolu hamile kalanlar hamile iken daha az kilo alıyormuş ve doğumdan sonra hamile kaldığı halinden daha zayıf olanlar bile varmış inşallah bizde öyle oluruz.

Ay ins canim yaa bizde hamis kaldigimiz kilodan asagi duselim dogum yapinca vok kilo almak istemiyorum bebeim saglikli olsun kilosu yerinde olsun yeter :)

kızlar bende 89 kiloyla hamile kaldım daha 2 aylığım henüz kilo almam yok.ben doktorumla konuştum inanki resmen diyet yapıyorum ama herşeyden azar azar yiyorum.ama kilolular çok kilo almıyormuş rabbim dengeliyor demekki.kilo dışında bir sıkıntım yok.birde bir arkadasş kilolular çabuk hamile kalamaz diye yazmış ama ben 6 ay tedaviden sonra ve aşılama yoluyla hamile kaldım yani çok zor olmadı yanlızca 6 ay tedavide çok kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…