Tom ford whıte patcholi yorumlar?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
SELAM ARKADAŞLAR,

bugünlerde tom fortun whıt paçulısıne kafayı taktım nasıl sizce? kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevınırım...:)

çok ağırdır muhtemelen canım, bence sevmezsin sen

ağır değil canım diğerleri gibi.Bır ara bakmıştım ben hafızamda turunçgıllerle bır açılış yapıyor dıye kalmış.Unuttum nasıl bırşeydı ama hoştu.

çiçeksi ve ağaçsı bır koku:)

Son düzenleme:

ben de sonradan notalarına baktım da haklısın ağır değildir fazla, çekici bi kokuya benziyor

kendim sordum kendim cevaplayayım barı:)
bugün parfümü kokladım ınanamadım çok kötü
küf gibi kokuyor.Bu tom fordun hiçbir kokusunu sevemedim.

Onu denemedim hiç canım hatta ilk defa duyuyorum

kendim sordum kendim cevaplayayım barı:)
bugün parfümü kokladım ınanamadım çok kötü
küf gibi kokuyor.Bu tom fordun hiçbir kokusunu sevemedim.

aynen ben de sevmedim..paçuli kokusu çok baskın..ama küf gibi koktugunu düşünmüyorum..beyaz çiçekler, küfün o itici kokusunun önüne geçiyor..paçuli ve beyaz çiçeklerden oluşan bir koku..benzetmek gerekirse ona yakın bir koku bilmiyorum ama hani açık parfümde deriz ya alkol kokusu baskın, o kokuyu çağrıştırıyor bana paçuli.. ya da oksijeni bol, beyaz çiçekleri bol ormanlık alanda yürürken aldığımız koku gibi kokuyor tom ford white patchuli..bana hitap etmiyor açıkçası ama paçulinin kokusu insanda hep olumlu duygular uyandırmaya yönelikmiş..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce white patcholi satın aldım bence çok güzel bir koku. hatta bayıldım diyebilirim kaç günden beri aklımdaydı en sonunda aldım. Yorumlardan parfüm hakkında herkesin ne kadar değişik düşünebildiğini gördüm ama bence gerçekten harika

Tekin acarın %50 hediyesinden yararlanıp eşime de dior homme aldım. Ama dior dan emin değilim çünkü tam anlamadan aldım kokuyu kafam kendi parfümümle meşguldü çünkü

gerçekten aldınızmı o kukuyu
demekki zevkler tartışılmıyor canım.ıyı günlerinde gule gule kullanın.Erkek parfümü tomfordun grey olan harıka çok hoş tavsıye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…