Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen ben de sevmedim..paçuli kokusu çok baskın..ama küf gibi koktugunu düşünmüyorum..beyaz çiçekler, küfün o itici kokusunun önüne geçiyor..paçuli ve beyaz çiçeklerden oluşan bir koku..benzetmek gerekirse ona yakın bir koku bilmiyorum ama hani açık parfümde deriz ya alkol kokusu baskın, o kokuyu çağrıştırıyor bana paçuli.. ya da oksijeni bol, beyaz çiçekleri bol ormanlık alanda yürürken aldığımız koku gibi kokuyor tom ford white patchuli..bana hitap etmiyor açıkçası ama paçulinin kokusu insanda hep olumlu duygular uyandırmaya yönelikmiş..
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce white patcholi satın aldım bence çok güzel bir koku. hatta bayıldım diyebilirim kaç günden beri aklımdaydı en sonunda aldım. Yorumlardan parfüm hakkında herkesin ne kadar değişik düşünebildiğini gördüm ama bence gerçekten harika
Tekin acarın %50 hediyesinden yararlanıp eşime de dior homme aldım. Ama dior dan emin değilim çünkü tam anlamadan aldım kokuyu kafam kendi parfümümle meşguldü çünkü
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce white patcholi satın aldım bence çok güzel bir koku. hatta bayıldım diyebilirim kaç günden beri aklımdaydı en sonunda aldım. Yorumlardan parfüm hakkında herkesin ne kadar değişik düşünebildiğini gördüm ama bence gerçekten harika