eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 arkadaşlar bu parfümü kullanan varmı nasıl bırşey?
asifnothinghappens as if nothing happens... Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 407 14 68 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 black orchid sanırım dediğin parfüm canım. adı gibi karanlık ve bol baharatlı, yoğun bir parfüm. normalde özellikle de yazın kesinlikle kullanılacak bir parfüm değil. bu parfümü denediğimde zihnimde canlanan tek şey karanlık oldu. temiz ve hafif kokuları sevenleri kaçıracak bir parfüm ama kaliteli ve kendini belli eder.
black orchid sanırım dediğin parfüm canım. adı gibi karanlık ve bol baharatlı, yoğun bir parfüm. normalde özellikle de yazın kesinlikle kullanılacak bir parfüm değil. bu parfümü denediğimde zihnimde canlanan tek şey karanlık oldu. temiz ve hafif kokuları sevenleri kaçıracak bir parfüm ama kaliteli ve kendini belli eder.
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 6 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 parfümü koklayamadım testeri bitmişti ama şişesinin kapağını koklayınca toprak kokusu aldım bildiğiniz yağmur sonrası ıslanmış toprak.Kötü diyemem ama kım toprak kokmak isterki:)
parfümü koklayamadım testeri bitmişti ama şişesinin kapağını koklayınca toprak kokusu aldım bildiğiniz yağmur sonrası ıslanmış toprak.Kötü diyemem ama kım toprak kokmak isterki:)
Carmen_ I’m waiting for the miracle 💫 Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 4.982 4.795 373 9 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 dün denedim çok merak ediyordumi,fazlasıyla bunaltıcı ve ağır geldi bana abartıldığı kdr güzel değilmş yani bayıcı bile!
dün denedim çok merak ediyordumi,fazlasıyla bunaltıcı ve ağır geldi bana abartıldığı kdr güzel değilmş yani bayıcı bile!