Tolga Eryılmaz ve burun estetiği

hiddenfigures

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
5
1
26
Merhaba arkadaşlar, 1 ay sonraya Tolga Eryılmaz’dan ameliyat tarihi aldım. Kendisi hakkında kötü yorumla hiç karşılaşmadım ama insan ister istemez korkuyor. Fazlasıyla yapay gözüken bir burna sahip olmak istemiyorum. Tolga bey’e ameliyat olan yardımcı olabilecek biri var mı?

Yani kötülemek istemiyorum fakat ben ona ameliyat olmak istemiştim bana biraz para odaklı geldi sürekli para konusu açtı o yüzden vazgeçtim bir de instagramdan baktığımda yaptığı burunları çok beğenmemiştim ama tabii siz bilirsiniz yine de

ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız ne kadar ödediniz memnun musunuz

Ameliyatı olalı 2 ay oldu yaklaşık, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum. Arayıp sorduğunuzda direk fiyatı söylüyorlar zaten, fiyat değiştiyse ben yanlış bilgi vermeyeyim. Ben hiçbir doktora muayene olmamıştım, ilk Tolga Bey’e gittim ve ameliyat tarihimi aldım. Acaba hatamı ettim diye geceleri korkudan uyuyamıyordum. Ameliyatı oldum, hiç ağrı çekmedim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İyki olmuşum.

acaba burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…