Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal mi doğurdu nasıl başladı suyu mu geldi nişanı mı geldiArkadaşımın çıktı dalgasına yapıyorduk ama atamadı ve 1 hafta içinde doğum yaptı
Normal doğum oldu. Konyrol için gittiğinde nst de sancı görmüş doktor muayene etmiş 2 cm açılma var demiş öyle farkedilmiş ilk çocuğu olduğundan mı nedir doğuma geçme süresi uzun sürdü sancısı gelmedi suni verdiler baktilar olmuyor suyu patlamadı doktor patlattı sonra sancı ve ıkınma refleksi geldi bu dediklerim 12 saat sürdü ama doğum 15 dakikaNormal mi doğurdu nasıl başladı suyu mu geldi nişanı mı geldi
Ay çok zor ve uzun bi süreç inşallah kolay atlatırızNormal doğum oldu. Konyrol için gittiğinde nst de sancı görmüş doktor muayene etmiş 2 cm açılma var demiş öyle farkedilmiş ilk çocuğu olduğundan mı nedir doğuma geçme süresi uzun sürdü sancısı gelmedi suni verdiler baktilar olmuyor suyu patlamadı doktor patlattı sonra sancı ve ıkınma refleksi geldi bu dediklerim 12 saat sürdü ama doğum 15 dakika
Öyle tabi herkese aynı olacak diye bir şey yok her hamilelik ve doğum kişiye özeldir inşallah en güzel ve sağlıklı şekilde geçirirsinizAy çok zor ve uzun bi süreç inşallah kolay atlatırız
Şimdi olmadı işte konu kapanmıştırbacak bacak üstüne atabildikten 9 saat sonra doğurdumki bacak bacak üstüne attığımda 5 cm açılmam vardı. ya bende bir sorun var ya da bu teoride
![]()
Ben de denedim. Normalde atabiliyordum. 36da tek bacağımı atamamaya başladım. O hafta kontrolde doğum kanalına girmiş dedi doktor. 37 de ikisini de atamamaya başladım 38de doğurdum. Sezaryen oldu benim ama son gün sancılarım vardı. Sezaryen olmasaydı da doktor 1-2 güne gelirmiş demiştiYok mu kızlar başka yapan yaa
Neden sezeryan oldu sen mi istedin ben ameliyattan daha çok korkuyorumBen de denedim. Normalde atabiliyordum. 36da tek bacağımı atamamaya başladım. O hafta kontrolde doğum kanalına girmiş dedi doktor. 37 de ikisini de atamamaya başladım 38de doğurdum. Sezaryen oldu benim ama son gün sancılarım vardı. Sezaryen olmasaydı da doktor 1-2 güne gelirmiş demişti![]()
Ben normal istiyodum ama daha önce beyin ameliyatı oldum o yüzden ıkınmam yasaktı. Korkulacak bişey yok onun sesini duyduğun an her şey geçiyoNeden sezeryan oldu sen mi istedin ben ameliyattan daha çok korkuyorum![]()
benim açılma kontrolde görüldü zaten. iki günde bir kontrole gidiyordum. doğumun olacağı gün de sabah hastaneye gitmeden bu taktiği denedim ve cok rahat attım bacak bacak üstüne. nişanım 2-3 gün önce gelmişti zaten. iki gün hafif hafif devam etti hatta. hastaneye gittik suyum geldiŞimdi olmadı işte konu kapanmıştırsende nişan ya da su geldi mi nasıl anladın doğumu
Çok geçmiş olsunnnBen normal istiyodum ama daha önce beyin ameliyatı oldum o yüzden ıkınmam yasaktı. Korkulacak bişey yok onun sesini duyduğun an her şey geçiyoilk gün ağrı yapıyo biraz o kadar.
Oh ne güzel darısı başımabenim açılma kontrolde görüldü zaten. iki günde bir kontrole gidiyordum. doğumun olacağı gün de sabah hastaneye gitmeden bu taktiği denedim ve cok rahat attım bacak bacak üstüne. nişanım 2-3 gün önce gelmişti zaten. iki gün hafif hafif devam etti hatta. hastaneye gittik suyum geldi9da gittim 6da doğurdum
![]()
Ben deniyordum üst üste deatabiliyordum ama bi baktım suyum gelmişKızlarr 37+4 üm bacak bacak üstüne atma testini yaptım ve atamadım iki gün önce atabiliyordum.Deneyip doğru çıkan oldu mu helppppp litfenn
Evet bu tez çürüdü benim içinBen deniyordum üst üste deatabiliyordum ama bi baktım suyum gelmişçokta güvenmeyin yanş
![]()