Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendisine muayene oldum. 11 doktora muayene oldum toplamda ve en çok beğendiğim en içime sinen Tolga Bilece oldu. Her şeyi o kadar detaylıca ve güzel anlattı ki içime sinmeyen bir şey olmadı. Aklıma takılan tek şey instada ameliyat masasındaki burunlar biraz kalkık gibi duruyor ama normal fotolarda gayet güzel görünüyor bu aklımı karıştırdı. Yorumlarda da olumsuz yorum yapan çok kişi gördüm. Kendisine ameliyat olmak istiyorum karar verdim gibi ama tam da emin değilim sanki daha. Ameliyat olan birileri varsa fikir verseler çok iyi olur aslındaBen de merak ediyorum. En önemlisi de burunları çok kalkık yapıp yapmaması. Ameliyathane fotoğraflarında kalkık, sonraki çekilen fotoğraflarda normal. Kafam karıştı. Ameliyat olan, olanı tanıyan varsa ve fikir verirse çok sevinirim.
Kalkıklığın geçtiğini söylüyor o minvalde bir iki post da paylaşmış benim eleştiri olarak söyleyeceğim şey sanki burun delikleri eşit olmuyor gibi çok ama onlara cevap verirken takındığı üslup da gerçekçi geldi yani. Hayal satmıyor gibi geldi bana bilmiyorum. Bazı doktorlar hallederiz kadir modunda ama sonuçta yapılabilecekler var yapılamayacaklar var. Bilmiyorum, genç vizyonlu biri gibi geldi böyle giderse 3-4 seneye bilinen biri olur bence.Ben kendisine muayene oldum. 11 doktora muayene oldum toplamda ve en çok beğendiğim en içime sinen Tolga Bilece oldu. Her şeyi o kadar detaylıca ve güzel anlattı ki içime sinmeyen bir şey olmadı. Aklıma takılan tek şey instada ameliyat masasındaki burunlar biraz kalkık gibi duruyor ama normal fotolarda gayet güzel görünüyor bu aklımı karıştırdı. Yorumlarda da olumsuz yorum yapan çok kişi gördüm. Kendisine ameliyat olmak istiyorum karar verdim gibi ama tam da emin değilim sanki daha. Ameliyat olan birileri varsa fikir verseler çok iyi olur aslında
İlk ameliyatınızı başka yerde mi olmuştunuz? Dediğiniz gibi olabilecekleri ve olamayacakları söylüyor doktor bey. Hallederiz modunda değil ve bu benim için önemli bir şey. Sonuçta burundan buruna değişiyor doktor beyin söyledikleri aklıma yattı bu yüzdenKalkıklığın geçtiğini söylüyor o minvalde bir iki post da paylaşmış benim eleştiri olarak söyleyeceğim şey sanki burun delikleri eşit olmuyor gibi çok ama onlara cevap verirken takındığı üslup da gerçekçi geldi yani. Hayal satmıyor gibi geldi bana bilmiyorum. Bazı doktorlar hallederiz kadir modunda ama sonuçta yapılabilecekler var yapılamayacaklar var. Bilmiyorum, genç vizyonlu biri gibi geldi böyle giderse 3-4 seneye bilinen biri olur bence.
Sadece asistanıyla şu sıkıntı oldu ben 8 sene önce septoplasti ameliyatı oldum yani sadece burun içi fonksiyon ameliyatı ama revizyon olarak değerlendiriyoruz dediler. Başka doktorlar mesela onu revizyon olarak kabul etmiyor, ilk rinoplasti olarak saydı.
Evet başka bir doktor yaptı o işlemi. Sadece nefes almak amaçlı içeriden bir operasyondu, dikiş vesaire olmadı estetik bir olay değildi yani. Belki muayene etse başka bir şey der bilmiyorum. Size fiyat olarak ne verdi ?İlk ameliyatınızı başka yerde mi olmuştunuz? Dediğiniz gibi olabilecekleri ve olamayacakları söylüyor doktor bey. Hallederiz modunda değil ve bu benim için önemli bir şey. Sonuçta burundan buruna değişiyor doktor beyin söyledikleri aklıma yattı bu yüzden
Fiyat olarak burdan bir şey yazmak doğru olur mu bilemiyorum açıkçası. Burundan buruna fark ettiğini de söylemişti banaEvet başka bir doktor yaptı o işlemi. Sadece nefes almak amaçlı içeriden bir operasyondu, dikiş vesaire olmadı estetik bir olay değildi yani. Belki muayene etse başka bir şey der bilmiyorum. Size fiyat olarak ne verdi ?
Merhaba olumsuz yorumları nerde gördünüz acaba?Ben kendisine muayene oldum. 11 doktora muayene oldum toplamda ve en çok beğendiğim en içime sinen Tolga Bilece oldu. Her şeyi o kadar detaylıca ve güzel anlattı ki içime sinmeyen bir şey olmadı. Aklıma takılan tek şey instada ameliyat masasındaki burunlar biraz kalkık gibi duruyor ama normal fotolarda gayet güzel görünüyor bu aklımı karıştırdı. Yorumlarda da olumsuz yorum yapan çok kişi gördüm. Kendisine ameliyat olmak istiyorum karar verdim gibi ama tam da emin değilim sanki daha. Ameliyat olan birileri varsa fikir verseler çok iyi olur aslında
Yani sosyal medya üzerinden yorum yapanlar vardı desem daha doğru olur. Tabi o yorumlara da güvenilmez o başka da. Yoksa özel olarak konuşup da olumsuz bi yorum duymadım kimseden.Merhaba olumsuz yorumları nerde gördünüz acaba?
Bana bir hafta önce 2300 Euro denildi... yani 21000 TL.Evet başka bir doktor yaptı o işlemi. Sadece nefes almak amaçlı içeriden bir operasyondu, dikiş vesaire olmadı estetik bir olay değildi yani. Belki muayene etse başka bir şey der bilmiyorum. Size fiyat olarak ne verdi ?
Revizyon mu bana konuştuğum dönem normal sıfır ameliyat için 11-12k demişti 2020 sonu.Bana bir hafta önce 2300 Euro denildi... yani 21000 TL.
Sizde yurtdışındanmı yazmıştınız fiyat içinBana bir hafta önce 2300 Euro denildi... yani 21000 TL.
İlk ameliyat için tekrar konuştunuzmu şu an fiyatı biliyormusunuzRevizyon mu bana konuştuğum dönem normal sıfır ameliyat için 11-12k demişti 2020 sonu.
Ameliyat oldunuzmu tolga beye nasıl geçtiBen kendisine muayene oldum. 11 doktora muayene oldum toplamda ve en çok beğendiğim en içime sinen Tolga Bilece oldu. Her şeyi o kadar detaylıca ve güzel anlattı ki içime sinmeyen bir şey olmadı. Aklıma takılan tek şey instada ameliyat masasındaki burunlar biraz kalkık gibi duruyor ama normal fotolarda gayet güzel görünüyor bu aklımı karıştırdı. Yorumlarda da olumsuz yorum yapan çok kişi gördüm. Kendisine ameliyat olmak istiyorum karar verdim gibi ama tam da emin değilim sanki daha. Ameliyat olan birileri varsa fikir verseler çok iyi olur aslında
Hayir revizyon degil, ilk Ameliyat icin. Sanirim yurtdisindan yazdigim icin daha yüksek dedi...Revizyon mu bana konuştuğum dönem normal sıfır ameliyat için 11-12k demişti 2020 sonu.
Fiyat yazabilirmisiniz? Özeldende olurTekrardan merhaba. 2 ay oldu Tolga Bilece’ye ameliyat olalı. Gayet memnun kaldım. Şu an burnum hala şiş ödemleri tam atamadım. Kişiden kişiye değişiyor benim bünye biraz fazla ödem tutar normalde de. Ama ödemli haliyle bile memnunum. Tam istediğim gibi oldu. Nefes almada zorluk yaşamıyordum zaten tamamen estetik görüntü için. Süreç de gayet iyi ilerledi hem doktor bey hem asistanı gayet ilgililerdi. Ameliyat sonrası ne zaman aklıma bir şey takılsa sordum ve vakit geçmeden cevap aldım. Yani iyi ki cesaretimi toplayıp yaptırmışım hatta daha önceden yaptırsaymışım. Bence gözünüz kapalı güvenebilirsiniz