- 6 Temmuz 2024
- 7
- 0
- 24
- Konu Sahibi meryemaydddnnn
kızlar toksik şok durumunu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bende. Konu sahibi geçmiş olsun.çok özür dilerim hastalıkmış bilgim yoktu ben toksik ilişkiyle ilgili birşey sandım.
Veriyor veriyorTampon kullanmaktan bu yüzden hep korkmuşumdur ancak tamponun rahatlığını da hiçbir şey vermiyor. Çok geçmiş olsun tamponların içinden çıkan kağıtlarda da anlatılır toksik şok öyle belirtileriniz varsa acil doktora görünün.
tamponumu fazla beklettim 6 saat kadar ve gece tamponla uyumuştum vücudumda bazı yerler kızardı ve belim baya ağrıyorçok hızlı gelişir yüksek ateş vs yapar
tampon kullanımı tetikleyebilir
neden şüphelendiniz
sorun yokçok özür dilerim hastalıkmış bilgim yoktu ben toksik ilişkiyle ilgili birşey sandım.
birisi 9 diğeri 6Tamponu değiştirmezseniz oluyor kaç saat değişmediniz?
ben geçiriyorum ve evetNasıl bir yardım? Tanıdığınız biri mi geçirdi? İyileşme sürecini mi merak ediyorsunz?
Geçirdiğinize emin misiniz? 9 saat 6 saat tampon bekletilir mi ya hu? Eğer eminseniz hemen doktora gidin öldürür çünkü şakası yokben geçiriyorum ve evet
emin değilimGeçirdiğinize emin misiniz? 9 saat 6 saat tampon bekletilir mi ya hu? Eğer eminseniz hemen doktora gidin öldürür çünkü şakası yok
Belirtiler nediremin değilim