- 8 Mart 2023
- 1.305
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Ailemi tabiikide seviyorum. Beni düşündüklerine de eminim ama üslup yanlış davranış yanlış sinirlerimi tahrip ediyorlar. Eski kafalılar bizim gibi düşünemiyorlar. Onları da anlamaya çalışıyorum çok farklı zamanlardan gelmişler. Annem babam abim de dahil hep bağırarak konuşuyorlar rahatsız olduğumu dile getirsem de biz böyleyiz böyle alışmışız diyorlar. Babam çok küfür eder her şeye. Tam narsist kişisel özelliklerine sahip. Yanındaki kumanda için bile bizi çağırır. Çağırırken öyle bir bağırır ki bütün komşularımız duyuyordur. Beni hep yalnızlaştırdılar erkek arkadaş yasak akşam dışarı çıkmak yasak her şeyin hesabını veriyorsun. Her şeye karışırlar en son basıya dayanamayıp evlenmek gibi bir hata yaptım. Evlendigim adam ve ailesi çok daha baskıcı çıktı. Şimdi boşanıyorum tekrar döndüm mü ailemin evine çok çaresizim. Bazen çok mutsuz hissediyorum. Şu an tek isteğim memur olabilmek ancak bu bana iyi gelir gibi. Derse de her zaman odaklanamiyorum.
Geçen spora yazılmak istedim hobi olur bana iyi gelir diye bir yere gittim görüşmeye yeri uzak oldugu için olmadı tam da işten gelmiştim gelir gelmez babam ayrı azar cekiyo annem üstümü soyunmama izin vermeden dalıyo odama evde yap sporunu diye üsteliyo patladım bende. Eve girer girmez bi üstümü cikariyim bı dinleniyim dedim ağladım. Annemde biz senin iyiliğini düşünüyoruz diyip trip attı benimle konuşmuyo hiç.
Geçen spora yazılmak istedim hobi olur bana iyi gelir diye bir yere gittim görüşmeye yeri uzak oldugu için olmadı tam da işten gelmiştim gelir gelmez babam ayrı azar cekiyo annem üstümü soyunmama izin vermeden dalıyo odama evde yap sporunu diye üsteliyo patladım bende. Eve girer girmez bi üstümü cikariyim bı dinleniyim dedim ağladım. Annemde biz senin iyiliğini düşünüyoruz diyip trip attı benimle konuşmuyo hiç.