- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- Konu Sahibi karamsar_tarz
valla bugün diyetimin ikinci haftasına başladım üstelik kilo da veriyorum 1,5 kilo kadar vermişim yani diyet dediğim beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye uğraşıyorum. ekmeği kestim bol su içiyorum şekeri minimuma indirdim ve aburcubur ağzıma sürmüyorum salatamı yağsız yiyorum normalde sebze çok az yerdim akşamları koca tabak salata yiyorum. çay kahve içmeyip yeşil çay içiyorum. ara ara iki üç tane çubuk kraker atıyorum sadece. bu akşam hakkaten açım yani cidden utanmasam açım diye ağlıcam. midemde tuhaf bi his var, sanki ordan bana sinyal yolluyo açımmmmmm doldur beni diye. ama gidiyorum buzdolabını açıyorum bakıyorum seyredyorum, sonra annemin yaptığı keke bakıyorum seyrediyorum ki kek normalde asla yemem onu bile yiyesim geliyo o derece. sonra yicek bişeylr hazırlamaya üşendiğimden geri oturuyorum. ama bugün açım yani ciddi manada...
diyebiliceğim tek şey yeşil çay için şekersiz, tuhaf bi tokluk veriyo bana koca bi fincandan sonra. hemde faydalı ben sallama değil demleme içiyorum birde.
diyebiliceğim tek şey yeşil çay için şekersiz, tuhaf bi tokluk veriyo bana koca bi fincandan sonra. hemde faydalı ben sallama değil demleme içiyorum birde.