Toki

Ez0615_oz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
1
0
39
TOKİDEN ev alan Arkadaslar lutfen yardımcı olurmusunz kura dan sonra ne zaman taksit ödenmeye başlıyor

Bu sene yapılacak olan toki nin içini nerde görebiliriz? Biraz baktım ama önceki yıllara ait bütün evler. İçini merek ediyorum.

Benim bir sorum olacaktı arkadaşlar. Benim eşim vefat etti. Onun üzerinden ssk emeklisiyim. Tokiye başvuru yaparken emekli kontenjanından mı yoksa diğer vatandaşlar kontenjanından mı başvuru yapmalıyım?

2+1 evlerin ödemesi içine girdikten sonra başlayacak. 3+1 evlerin ödemesi sözleşme imzalandığı an yani kuradan sonra başlayacak. Fkat ikisinin de peşinatını kuradan hemen sonra vericez diye biliyorum. Kura ne zaman çekilir acaba, Rabbim nasip eder inşallah...

Kura Mayıs ayında yapılacakmış.

Arkadaşlar toki de oturan var mı aranızda şuan ? Yeni yapılan tokilere bizde başvuracağız , tokide yaşayan varsa aranızda memnun musunuz , birde kurada ev çıkması çok düşük bir ihtimal mi acaba başvurular çok mu fazla oluyor bilgisi olan varsa aydınlatsın beni

Henüz cevap yazılmamış ama aynı soruları bende merak ediyorum.
Neyse üstte kalsın inşaallah yazanlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…