- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
- Konu Sahibi havvaarslan
-
Peki daire secimi nasıl olacakToki nin sayfasinda detayli bilgi var. Odeme kismini bilmiyorum. Yatay mimari zaten yeni denenecek, o yuzden kimsenin net bilgisi yoktur.
Ilk kura genel olacak, ikinci kurada ev belirlenecek. Yani tamamen sansPeki daire secimi nasıl olacak
Anladim canım sağolasinIlk kura genel olacak, ikinci kurada ev belirlenecek. Yani tamamen sans
Bunlara il dahil mi? Yani il seçimide mi şansa bağlı olacak yoksa ikamet ettiğim ilde mi olacak?Ilk kura genel olacak, ikinci kurada ev belirlenecek. Yani tamamen sans
O ilde 1 yil ikamet sarti olduguna gore, yaşadığını ilBunlara il dahil mi? Yani il seçimide mi şansa bağlı olacak yoksa ikamet ettiğim ilde mi olacak?
1 yıl ikamet zorunluluğu varBunlara il dahil mi? Yani il seçimide mi şansa bağlı olacak yoksa ikamet ettiğim ilde mi olacak?
Hayir il olarak ya en az bir sene ikamet ettiginiz ya da nufusa kayitli oldugunuz ili seçiyorsunuzBunlara il dahil mi? Yani il seçimide mi şansa bağlı olacak yoksa ikamet ettiğim ilde mi olacak?
O ilde 1 yil ikamet sarti olduguna gore, yaşadığını il
1 yıl ikamet zorunluluğu var
Hayir il olarak ya en az bir sene ikamet ettiginiz ya da nufusa kayitli oldugunuz ili seçiyorsunuz
Önce başvuru yapıp, sonra para mı yatirdiniz acaba ?Kizlar merhaba ben TOKİ için sosyal konuta başvuru yaptım e devletten ödeme mobilden oluyor mu. Bir de eğer bize çıktı diyelim yüzde 10 peşin veriliyormus. Geri kalanı eve çıkınca mi ödeme yapacağız. Birde başvuru sürecinde daire seçimi yapamadım 2+1 3+1 tarzı 3+1 istiyorum ama nasıl oluyor net bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba
Kizlar merhaba ben TOKİ için sosyal konuta başvuru yaptım e devletten ödeme mobilden oluyor mu. Bir de eğer bize çıktı diyelim yüzde 10 peşin veriliyormus. Geri kalanı eve çıkınca mi ödeme yapacağız. Birde başvuru sürecinde daire seçimi yapamadım 2+1 3+1 tarzı 3+1 istiyorum ama nasıl oluyor net bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba
E devletten başvuru yaptık sonra SMS yoluyla hesap no geldi oraya yatırdıkÖnce başvuru yapıp, sonra para mı yatirdiniz acaba ?
Parayı nasıl yatirdiniz havale ile mi ?
Telefon üzerinden hallettik bankada kuyruk beklemeye gerek yok canımÖnce başvuru yapıp, sonra para mı yatirdiniz acaba ?
Parayı nasıl yatirdiniz havale ile mi ?
E devletten başvuru yaptık sonra SMS yoluyla hesap no geldi oraya yatırdık
TeşekkürlerTelefon üzerinden hallettik bankada kuyruk beklemeye gerek yok canım
Rica ederimTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?