• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOKİ sosyal konut

havvaarslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
270
133
18
Kizlar merhaba ben TOKİ için sosyal konuta başvuru yaptım e devletten ödeme mobilden oluyor mu. Bir de eğer bize çıktı diyelim yüzde 10 peşin veriliyormus. Geri kalanı eve çıkınca mi ödeme yapacağız. Birde başvuru sürecinde daire seçimi yapamadım 2+1 3+1 tarzı 3+1 istiyorum ama nasıl oluyor net bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba ♥️

Kizlar merhaba ben TOKİ için sosyal konuta başvuru yaptım e devletten ödeme mobilden oluyor mu. Bir de eğer bize çıktı diyelim yüzde 10 peşin veriliyormus. Geri kalanı eve çıkınca mi ödeme yapacağız. Birde başvuru sürecinde daire seçimi yapamadım 2+1 3+1 tarzı 3+1 istiyorum ama nasıl oluyor net bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba ♥️
Önce başvuru yapıp, sonra para mı yatirdiniz acaba ?
Parayı nasıl yatirdiniz havale ile mi ?

Edevletten size bir numara verilmiş olmalı başvurunun sonunda. O numara işe halk bank ya da ziraat şubedesinden/atmsinden yapabilirsiniz. Online yapmak isterseniz eft seçeneğini de var. Başvuru sonunda iban çıkıyor olması laızm.
Tc sıralaması sebebiyle henüz başvuru yapamadım ama araştırdığım bu şekilde

Back