Toki den sed yardımı alanlara konut..

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Arkadaşlar sorum şu ki ; devletten yardım alırken ev çıktığda sigortasız gelirsiz olup, evin içine girdikten sonra sigortalı işte çalışmaya başlanınca bu evi elimizden alıyorlar mı ne oluyor ? Sadece başvuru şartı mı devletten yardım alıp sigortasız olmak ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yani evin içinde otururken haydi sigortan başladı durumun iyileşti deyip kapı dışarı edilinir mi ?

Toki'den ev alma kosullarini hic bilmiyorum. Farkli kategoriler var mi bilemiyorum ama Memur olup Toki'den ev alanlar var. Yani sizinkiyle ayni midir bilmiyorum ama paylasmak istedim

Siz başvuru yaparken hangi kategoriyi seçtiniz? Yardım alan diye bi kategori yok bildiğim kadarıyla. O yüzden etkilemez

Toki'den ev alma kosullarini hic bilmiyorum. Farkli kategoriler var mi bilemiyorum ama Memur olup Toki'den ev alanlar var. Yani sizinkiyle ayni midir bilmiyorum ama paylasmak istedim
Çok sağolun da öyle değil. Devletten yardım alanlar yardıma muhtaç kişilere toki den kura ile ev veriliyor.1+1 veya 2+1 peşinAtsız..

Arkadaşım şöyle ; sed yardımı alanlar ve ihtiyaç sahibi kişiler peşinat alınmadan bu evlere yerleştiriyorlar
Mantik yurutelim oyleyse. Toki'ye basvururken ihtiyac sahibi olabilirsiniz. Bu kisiler omur boyu muhtac kalacaklar dusuncesiyle boyle bir imkan saglamazlar. Yani bence sigortali ise girdiniz diye kimse evinizi elinizden almaz.

Mantik yurutelim oyleyse. Toki'ye basvururken ihtiyac sahibi olabilirsiniz. Bu kisiler omur boyu muhtac kalacaklar dusuncesiyle boyle bir imkan saglamazlar. Yani bence sigortali ise girdiniz diye kimse evinizi elinizden almaz.
Bende böyle düşünüyorum evet ama bunu birinin daha bana söylemesi gerekiyordu.o yüzden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…