Tokat merkezde kiralık daire

Ladyf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
56
0
46
Tokat merkezde kaloriferli vede güzel ısınan bir daire arıyorum yaz sonuna kadar taşınmak istiyorum çünkü şuanki evim ısınmıyor
Duyanınız göreniniz varsa bildirirseniz sevinirim sevgiler.....opuyorumnanaktan

canım ben tokatlıyım bızım karsıyakada ulku sıtesınde evımız var su anda kıracımız var ama havayollarında calısıyorlardı gecıcı olarak beklıyorlar egerkı sımdı tasınmayacaksan belkı onlar tasınırlarsa denk gelır pek bakımlı ev degıl ama cok guzel ısındıgını soyluyorlar oncekı kıracımız tegmendı adam evlendı lojman cıktı ama evden ayrılmadı tokat ayagının altında gunes alıyor cepesı acık apartmandakılerde hep halım selım guvenılır ınsanlar kolay gelsın.....

cnm ben ülkü sitesinde 4 yıl oturdum sonra ev sahibinin akrabası geldi taşındık orayı biliyorum bizim blok çok güzel ısınırdı önüde açıktı manzara süper tabi ama dediğin gibi bakım istiyodu nezaman çıkıcaklar bellimi hangi blok bide kira ne düşünüyosunuz bakarsın yine taşınırız oraya bellimi olur

canım bızım ev ondekı kahverengı boyalı blok en ust kat hastane tarafı kırasını bılmıyorum babama sorarım ama evde oturanlar ısınmasından hep memnun balkonları bıle bazen acıyoruz dıyolar bızım kalorıfer takılırken parkelerı yoktu borular hep alttan gectı onun ıcınde daha cok ısınıyomus bızım evdekıler hava alanını beklıyorlar yaz sonu dedıgınden belkı onlarda o arada gıderler dıye aklıma geldı tokatta bı cok kısı ısınmadan sıkayetcı arkadasım karsıyakada cok guzel yenı bır eve tasındı kısın ortasında ısınmadıgından tokıye apar topar tasındı ınsallah sende bulursun ama yınede ben senı cıkarlarsa haberdar ederım belkı denk gelır....

tamam cnm teşekkür ederim haber bekliycem dediğin gibi belki denk gelir

Konu silinebilir daire bulunmuştur herkese teşekkürler

Son düzenleme:
X