Today-Forever-Tomorrow

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Kızlar avonun mayıs ayı kataloğunda bu parfümler indirimdeymiş. Bana da parfüm gerekiyor kalıcı olmalı. Sizce hangisi daha kalıcı ve daha güzel kokuyor? Bir de kış kokusu mu yaz kokusu mu bunlar? Şimdiden teşekkürler

tomorrow kullanmıştım kokusu çok hoş ama biraz ağır yaza gitmez gibime geliyor..
avonda kullanmadıysan eğer treselle ve secret fantasy var tam yazlık

kalıcı canım avonu pek sevmem ama parfümleri ve rujları çok kaılcı oluyor..

valla şu an ben dolum parfüm kullanıyorum 5 liraya almıştım inan bir hafta üstümden gitmiyor..
yani pek belli olmuyor parasına göre muamele etmemek lazım kalıcılığını..

her ilde var mı bilmiyorum ama "loris" dolum parfümü..

tomorrow kullanmıstım geçen sene çok çekici bir kokusu var kışın kullanmıştım ama çok ağır bir koku değil fazla sıkmadan kullanırsan yazında kullanılabilir

lorisi biliyorum bi ara kullandım ama bende gene kalıcı olmadı anlamıyorum ki neden böyle..

valla sen nasıl bi kalıcılık istiyorsun anlamadım ne kadar iyi olursa olsun ancak bir parfüm insanı bir gün idare eder ki bence.. :26:
benim için öncelik kokudur ki şuandaki lorisin kullandığım kokusu tavsiye ederim süper..

biliyorum 1 gündür ve 1 günden fazlasını da istemiyorum zaten ama işte bende en fazla 2 saat içinde uçup gidiyor bunu demek istemiştim kalıcı değil derken. sen loristen hangi parfümü kullanıyorsun peki

biliyorum 1 gündür ve 1 günden fazlasını da istemiyorum zaten ama işte bende en fazla 2 saat içinde uçup gidiyor bunu demek istemiştim kalıcı değil derken. sen loristen hangi parfümü kullanıyorsun peki

k14 kodu..absolutely adı galiba..

üniversite yıllarımın parfumlerim bunları hepsını kullanmıstım canım today ı tavsıye ederım çiçek kokuları cok agır degıl always daha hafıf ama today daha etkılıyıcı bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…