tmyy nin nişanına buyrun

nişan oldu bizim tmmycik ortalarda gözükmüoyr artık nerdesin kız kocayamı kaçtın yoksa ...

soylemeden gecemiycem bacim elbisenin rengi ve sac rengine bayildim ayrica sok zarif cok SIK olmussun kizimiz super kisaca Allah gelinlik resimlerini gormemizi nasip etsin insallah bir omur degil bin omur mutlu olun sevgilerimle

canım benim çok çok teşekkürler. a.s.

hersey mukemmel cnm allah tamamına erdırsin.)

amin canım çok sağol a.s.

sacların cok hosuma gıttı cok uzel olmus mutluluklar

teşekkür ederim a.s.

nişan oldu bizim tmmycik ortalarda gözükmüoyr artık nerdesin kız kocayamı kaçtın yoksa ...

nişanlıcığımın ailesi köye gittiler fındık toplamaya muratta çalıştığı için gidemiyo. buraya geliyo yemeğe falan. onun yanından ayrılıpta gelemiyomki

canım cok guzel olmussun masallah sana

teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

ayy birbirinize çok yakışmışsınız allah mesut etsin kıyafetin ve saçların süper olmuş bu arada.

Allah tamamına erdirsin tatlım.oynayacaksın tabii bende kınamda çok oynamıştım,bi arkadaş bile fasla oynadın demişti,kendi düğününde oynamayacaksında nerde oynayacaksın döktürrsositososito

allah tamamına erdirsin

amin canım teşekkür ederim.

Allah tamamına erdirsin tatlım.oynayacaksın tabii bende kınamda çok oynamıştım,bi arkadaş bile fasla oynadın demişti,kendi düğününde oynamayacaksında nerde oynayacaksın döktürrsositososito

amin canım.
ohh ne iyi yaptın. en güzel günlerimiz bizim ogünler, birdaha geri gelmeyecekki.
bende ilkten çokmu oynadım diye düşündüm ama şimdi iyikide oynamışım diyom:)

mafoldumben demek nişanda olde hee
Çok duygulandım tmyym yaa

Çok güzel olmuşsun, elbisenin rengi çok ilginç ve gerçekten çok hoş..
Bence saçonda çok güzel olmu ama senin içine sinmemiş galiba.
Hafta sonu arkadaşımın nişanı vardı oda hiç memnun kalmadı kuaförden. Nedir bu kuförlerin işi anlamadım ben..

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
İnşallah düğününüde evinide görürüz..
Nişan tepsin çok hoşuma gitti çok güzel..

Mutluluğunuz daim olsun inşallah canımopuyorumnanaktan

oyyy tatlım benim yerim seni ben.
valla yaaa anlatıyom anlattığım şeyle alaksız bişey çıkıyo karşıma. ona kızıyorum yani. ama olsun sizler içime su serptiniz rahatladım saç konusunda.

çok çok çok teşekkür ederim bitanem.

allah tamamına erdirsin canım

amin çok teşekkür ederim.

Timimmmm yeni gördüm fotoları delikafadulden Allah cc tamamına erdirsin bebeğim . . .
Darısı başıma İnşAllah . . .​

Timimmmm yeni gördüm fotoları delikafadulden Allah cc tamamına erdirsin bebeğim . . .
Darısı başıma İnşAllah . . .​

aman çok erken gördün. nerdeyse evlenecem sen anca gördün:)))
çok sağol şekerim.
amin inşallah:Saruboceq:

sözde de nişanda da çok şıkmışsın canım..Allah tamamını erdirsin inşallah mutluluklar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…