Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yaparsınŞeniz :lepi: anlaştıkvereliniortak ağlamak yok gülmek var:teytey:
enişte senden ayrılığa nasıl dayandı 3 yıl :1shok: çok kötü olmuş olmalı kafamçokkarıştıben sensizliğe dayanamamlmaz: gelirim oralarakötükedihüso kk olcak diye evlilik sözleşmesi yapın :umursamaz:
teşekkür ederimmutluluklar dilerimm
Allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim.. a.s.
Canımcığım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
dilerim çokkk ama çok mutlu olurusn hayatım. süprizzzzz
saçın makyajn çok güsel olmş bence.sen nie begenmedinkii.. . . hihoyyyt
iyi yapmışsın kurtlarını döküp bende düğünümde bol bol oynadım. ama herkesin hoşuna gtti . :jeyyar:
tabi bu ne biçim gelindir diyende olmştur.aman bi kere evlenip nişanlanıoruz . :CüvCüv:biz oynamayalmda kim oynasın sositososito
mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin.
Çok hoş olmuşsunuz, ne abartılı ne sade tam tadında :)
canım çok tatlı olmuşsum bir ömür boyu mutluluklar diliyorum....
amin çok sağol.tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah
cnm benımm ne cabuk söz oldu arkasından nışan nan sen benıde gectınn hee
masallahh prensesıme cok guzel olmuşun sacın okadr kötu olmamış
RABBIM mutluluğunu daım etsın cnm
darısı düğün fotolarına ınş
canım tmmycim ya çok güzel allah nazarlardan saklasın ama içim burkuldu gerçekten biliyorsun gelmeyi ne kadar çok istemiştim,eğer müdür izne ayrılmamaış olsaydı adamın varlığı bir dert yokluğu bir dert zaten kusura bakma ne olur artık düğüne işallah... ama en kısa sürede gelicem tebriğe öpüyorum canım...allah daim etsin mutluluğunu..
ay cooook tatli olmussun cnm. Insallah bu defa ömür boyu sürer hersey.
DAima Mutlu olursunuz insallah
Allah tamamına erdirsin canım..sonuna dek inşallah:Saruboceq:
maşallah çok yakışmışsınız
allah tamamına erdırsın cok guzel olmussunuz
cok güzel olmus bence.. allah tamamina erdirsin darisi dügüne artik opuyorumnanaktan
.çoookk güzelll Allah tamamına erdirsin tez zamandaa kavuştursun.... tepsi ve sepeti kendim yaptım demişsin biraz daha detaylı anlatabilir misin yakın fotosu flan varsa ben de kendim yapmayı planlıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum....
çok çok çok teşekkür ederim . amin inşallah. ne güzel dileklerde bulunmuşsun yaaa. öpüyorummmmtmyy canım harikasın.allah tamamına erdirsin .çok mutlu olursun inşallah.:Saruboceq:
herşey gönlünce olur.mutluluğunu düğünün ve ilerde olacak bebeğinize aksetsin .bütün kalbimle dilerim bitanecik tmyy cim .opuyorumnanaktan
bence sacin süper olmus, makyajinda, elbisende damat da hepsi süper :)
allah mutlulugunuzu bozmasin evlilige dogru götürsün
Allah tamamına erdirsin mutluluğun hiç bozulmasın cnm
amin çok teşekkür ederim.allah tamamını erdirsin ne güzel fotolar
dediğiniz gibi en kötü gününüz böyle olsun
Canim Murat´ina kavusmana az kalmis...
Hep mutlu olun insallah.
Darisi benim Murat´im ile basima )))
mutluluklar canım çok güzel olmuş. allah tamamını erdirsin
Sarı civcivim benm nede yakışmış pembeler öyleee..... kaydirigubbakcemile3
Allah ayırmasın allah tamamına erdirsin canım
aaaa nasıl yani 3 sene ayrı kaldıktan sonra barışıp nişandınızmı :asigim:
çok teşekkür ederim cnm benimmaşallah her şeyin çok güzel. 3 sene ayrı kalıp tekara barışmak da çok hoş. tebrikler
çok çok çok teşekkür ederiö amin.allah tamamına erdirsin herşey çok güzel olmuş benceopuyorumnanaktan
saçında elbisende çok güzel olmuş
hayırlısı olsun canmopuyorumnanaktan
ömür boyu mutluluklar:Saruboceq:
hayırlı oslun canım. ben de 27 temmuzda evlenmiştim geçen sene.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin canım.
Tebrikler.Mutluluklar.a.s.
ALLAH tamamına erdirsin canım
kader denen sey bu işte istersen 15 yıl ayrı kal yollarınız bir cizildi ise tekrar eller gönüller birleşiyor
tebrik ederim allah tamamına erdirsin a.s.
allah hep böyle mutlu etsn cnm
çok güzel olmuşsun maşalllahh
teşekkürler.tebrikler
Canım allah tamamına erdisrsin inşallah...
Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün...
çok güzel olmuşsun.Allah tamamına erdirsin.mutluluklar
cokk tatlı olmussun cırkın.. Şeniz YA Allah tamamına erdırsın.. :Saruboceq: sozdu nısandı derken ınsallah evlenmenı de gorucez.. opuyorumnanaktan Rabbım omur boyu mutluluklar nasıp etsın.. :Saruboceq: hayırlı olsun fıstıgım.. bır omur boyu mutluluklar.. :1hug: ayrıca haber vermedın topıkı acınca :dilcikar:
amin çok teşekkürler.mutluluğunuz daim olsun
ALLAH tamamina erdirsin canim,seninde dedigin gibi en kotu gununuz boyle olsun,mutlulugunuz bozulmasin iyisallah...:Saruboceq:
teşekkürler.
amin çok teşekkürler
amin çok sağol
oyyy tatlım benim. topik açtım ama açtım hemen çıkmak zorunda kaldım. bak ancak cevap yazmaya fırsatım oldu. ama haklısın kusura bakma. düğün fotolarımı koyunca ilk sana haber vercem:)
muckssssssss
amin çok teşekkürler.
amin çok çok teşekkür ederim a.s.
canımmmmm ne kadar güzel olmuşsunnnn.allah mutluluğunuzu daim etsin balım..çok mutluluklar diliyorummmopuyorumnanaktansevgilera.s.
tamam ozaman.. vereliniortak anlastık.. canım benım gulen yuzun hıc solmasın.. opuyorumnanaktan mutlulullar.. :teytey: