• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tmyy nin nişanına buyrun

canım tmmycim ya çok güzel allah nazarlardan saklasın ama içim burkuldu gerçekten biliyorsun gelmeyi ne kadar çok istemiştim,eğer müdür izne ayrılmamaış olsaydı adamın varlığı bir dert yokluğu bir dert zaten kusura bakma ne olur artık düğüne işallah... ama en kısa sürede gelicem tebriğe öpüyorum canım...allah daim etsin mutluluğunu..

ay cooook tatli olmussun cnm. Insallah bu defa ömür boyu sürer hersey.
DAima Mutlu olursunuz insallah :nazar:

Allah tamamına erdirsin canım..sonuna dek inşallah:Saruboceq:
maşallah çok yakışmışsınız:nazar:

cok güzel olmus bence.. allah tamamina erdirsin darisi dügüne artik opuyorumnanaktan

.çoookk güzelll Allah tamamına erdirsin tez zamandaa kavuştursun.... tepsi ve sepeti kendim yaptım demişsin biraz daha detaylı anlatabilir misin yakın fotosu flan varsa ben de kendim yapmayı planlıyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum....

tmyy canım harikasın.allah tamamına erdirsin .çok mutlu olursun inşallah.:Saruboceq:

herşey gönlünce olur.mutluluğunu düğünün ve ilerde olacak bebeğinize aksetsin .bütün kalbimle dilerim bitanecik tmyy cim .opuyorumnanaktan

bence sacin süper olmus, makyajinda, elbisende damat da hepsi süper :)
allah mutlulugunuzu bozmasin evlilige dogru götürsün

tebrikler_02.jpg

Sarı civcivim benm nede yakışmış pembeler öyleee..... kaydirigubbakcemile3

Allah ayırmasın allah tamamına erdirsin canım

maşallah her şeyin çok güzel. 3 sene ayrı kalıp tekara barışmak da çok hoş. tebrikler

allah tamamına erdirsin herşey çok güzel olmuş benceopuyorumnanaktan
saçında elbisende çok güzel olmuş:nazar:
hayırlısı olsun canmopuyorumnanaktan
ömür boyu mutluluklar:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin canım.
Tebrikler.Mutluluklar.:nazar:a.s.

Back