Tmm deyince yapan olmaz deyince yapmayan gereksiz anlayışlı eşşş

Biliyorum ama ben durunca duran ben yürüyünce yürüyen bi ilişki sinir bozucu değil mi, ya ne bileyim fazla uyumlu olmak ta sorun değil mi
İyi de adamı bu saatten sonra degıstıremezsınız, tıpkı sızın degısemeyecegınız gıbı. Ben bır sorun goremedım. Burda nice kadın var kendı yanastıgı halde esınden dönüt alamayan. Ayrıca hıc ıstemeyen sarılıp öpmez bile, bence esınıze haksızlık edıyorsunuz. Su +18i bi taratın yarım saat sonra eşinizi alıp başınızda taşıyasınız gelir

Yani evet büyük bi sorun değil elbet beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum ama sıradanlaştı gibi bazi şeyler...var kendimde yenemediğim şeyler ama çözemiyorum

İyide evlisiniz. Eşiniz ve siz istiyorsanız sevişirsiniz. İstemiyorsa iki taraftan biri zorla olmayacağına göre ısrar etmezsiniz.
Nazlanmak istiyorsanız da cilveleşerek nazlanırsınız,yorgunum,başım ağrıyor şu bu derseniz niye ısrar etsin ki.

Ben seni anlıyorum. Eşim de ben istediğimi belli etmesem yaklaşmaz ve bende çoğu zaman kendim de yaklaşmıyodum sonra baya küstü bana bozudku halbuki bende begenildigimi hissetmek istiyorum o baslatsin istiyorum bunu konuştuktan sonra cinsel hayatımız düzeldi. Erkekler de kadın istemezse başlatmak istemiyor nazik olmuş olmak icin biz de filmlerdeki gibi üstumuze atlasinlar istoyurz

olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...
E adam girişimde bulunuyor, siz karşılık vermiyor ama devam etsin istiyorsunuz. Adam da istemediğinizi düşünüyor.
Yada isteklerinizi açıkca belirtin, 9 yıllık evlilikte hala birbirinizin ne istediğini bilemyorsanız karşılıklı iletişim probleminiz var demektir.

Bence Eşiniz kitap okusun biraz.
Size gelince madem siz bu konuyu cozemiyorsunuz naz yapmayı bırakın o zaman . İstekliyseniz o şekilde davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…