Biliyorum ama ben durunca duran ben yürüyünce yürüyen bi ilişki sinir bozucu değil mi, ya ne bileyim fazla uyumlu olmak ta sorun değil miTutkuyu adamı ittirerek yada sizin tabirinizle naza çekerek varedemezsiniz.
İyi de adamı bu saatten sonra degıstıremezsınız, tıpkı sızın degısemeyecegınız gıbı. Ben bır sorun goremedım. Burda nice kadın var kendı yanastıgı halde esınden dönüt alamayan. Ayrıca hıc ıstemeyen sarılıp öpmez bile, bence esınıze haksızlık edıyorsunuz. Su +18i bi taratın yarım saat sonra eşinizi alıp başınızda taşıyasınız gelirBiliyorum ama ben durunca duran ben yürüyünce yürüyen bi ilişki sinir bozucu değil mi, ya ne bileyim fazla uyumlu olmak ta sorun değil mi
Yani evet büyük bi sorun değil elbet beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum ama sıradanlaştı gibi bazi şeyler...var kendimde yenemediğim şeyler ama çözemiyorumİyi de adamı bu saatten sonra degıstıremezsınız, tıpkı sızın degısemeyecegınız gıbı. Ben bır sorun goremedım. Burda nice kadın var kendı yanastıgı halde esınden dönüt alamayan. Ayrıca hıc ıstemeyen sarılıp öpmez bile, bence esınıze haksızlık edıyorsunuz. Su +18i bi taratın yarım saat sonra eşinizi alıp başınızda taşıyasınız gelir
Adam yapsa dert yapmasa baska dert yazik valla uzuldum adamcağıza
Adam yapsa dert yapmasa baska dert yazik valla uzuldum adamcağıza
Ben seni anlıyorum. Eşim de ben istediğimi belli etmesem yaklaşmaz ve bende çoğu zaman kendim de yaklaşmıyodum sonra baya küstü bana bozudku halbuki bende begenildigimi hissetmek istiyorum o baslatsin istiyorum bunu konuştuktan sonra cinsel hayatımız düzeldi. Erkekler de kadın istemezse başlatmak istemiyor nazik olmuş olmak icin biz de filmlerdeki gibi üstumuze atlasinlar istoyurzSorunumuz bence büyük.. konuştum olmadı..bana hak verdi dikkat edicem dedi olmadı...olmuyor anlamadım konuşarak anlaşamıyoruz çünkü çözülmüyor...9 senelik evliyiz severek evlendik çocuğumuz var vs vs.... öyle erken boşalma sertleşmeme gibi sorunlar da yok..olduğu zaman ön sevişmeli arzulu hatta çok güzel oluyor ama ben tmm dersem... yani nasıl anlatayım mesela yatıyoruz sarılıyor bana anlıyorum istiyor ben uykum var diyorum ya da bazen naza çekiyorum (atliycam mı her seferinde )sesimi çıkarmıyorum hiç bir şey demeden uyuyor...bazen sarılıyor bana ben dönüp sarilmasam bile bir şekilde belli ediyorum biraz ten tene biseyler oluyor dönüp saldırıcam heralde bişey demesen yine olmuyor...bu akşam işi vardı geç geldi, ama biraz kırgınım ona o da farkında ama yok sayıyor, ne zamandır olmadı , neyse geldi banyoya girdi bir iki bişey yapar o sevişmeden önce anladım ben istiyor o da , sarildı kırgınım sana dedim kaç gündür tavırlı uyuyoruz, hiç bir şeyin farkında değilsin, ne bi özür ne bir cümle yine öptü sarıldı bekledi baktı benden bişey yok uyudu... olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...
E adam girişimde bulunuyor, siz karşılık vermiyor ama devam etsin istiyorsunuz. Adam da istemediğinizi düşünüyor.olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...
Bence Eşiniz kitap okusun biraz.Sorunumuz bence büyük.. konuştum olmadı..bana hak verdi dikkat edicem dedi olmadı...olmuyor anlamadım konuşarak anlaşamıyoruz çünkü çözülmüyor...9 senelik evliyiz severek evlendik çocuğumuz var vs vs.... öyle erken boşalma sertleşmeme gibi sorunlar da yok..olduğu zaman ön sevişmeli arzulu hatta çok güzel oluyor ama ben tmm dersem... yani nasıl anlatayım mesela yatıyoruz sarılıyor bana anlıyorum istiyor ben uykum var diyorum ya da bazen naza çekiyorum (atliycam mı her seferinde )sesimi çıkarmıyorum hiç bir şey demeden uyuyor...bazen sarılıyor bana ben dönüp sarilmasam bile bir şekilde belli ediyorum biraz ten tene biseyler oluyor dönüp saldırıcam heralde bişey demesen yine olmuyor...bu akşam işi vardı geç geldi, ama biraz kırgınım ona o da farkında ama yok sayıyor, ne zamandır olmadı , neyse geldi banyoya girdi bir iki bişey yapar o sevişmeden önce anladım ben istiyor o da , sarildı kırgınım sana dedim kaç gündür tavırlı uyuyoruz, hiç bir şeyin farkında değilsin, ne bi özür ne bir cümle yine öptü sarıldı bekledi baktı benden bişey yok uyudu... olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...