Atliycak mi her seferinde?atliycam mı her seferinde
Siz nazlanmak mı istiyorsunuzSorunumuz bence büyük.. konuştum olmadı..bana hak verdi dikkat edicem dedi olmadı...olmuyor anlamadım konuşarak anlaşamıyoruz çünkü çözülmüyor...9 senelik evliyiz severek evlendik çocuğumuz var vs vs.... öyle erken boşalma sertleşmeme gibi sorunlar da yok..olduğu zaman ön sevişmeli arzulu hatta çok güzel oluyor ama ben tmm dersem... yani nasıl anlatayım mesela yatıyoruz sarılıyor bana anlıyorum istiyor ben uykum var diyorum ya da bazen naza çekiyorum (atliycam mı her seferinde )sesimi çıkarmıyorum hiç bir şey demeden uyuyor...bazen sarılıyor bana ben dönüp sarilmasam bile bir şekilde belli ediyorum biraz ten tene biseyler oluyor dönüp saldırıcam heralde bişey demesen yine olmuyor...bu akşam işi vardı geç geldi, ama biraz kırgınım ona o da farkında ama yok sayıyor, ne zamandır olmadı , neyse geldi banyoya girdi bir iki bişey yapar o sevişmeden önce anladım ben istiyor o da , sarildı kırgınım sana dedim kaç gündür tavırlı uyuyoruz, hiç bir şeyin farkında değilsin, ne bi özür ne bir cümle yine öptü sarıldı bekledi baktı benden bişey yok uyudu... olursa olur olmazsa umrunda değil tavrı beni git gide soğutuyor...
Aynen anlattığınız gibi beni anlayarak cevaplamışsınız teşekkür ederim...bu özür meselesi de sizin yazdığınız gibi oluyor aslında,ama ben de şu şu sebepten kırdım seni ya da KIRDIN beni desin..hiç bir şey yokmuş gibi devam edince sanki sorun çözülmemiş havada asılı kalmış aynı şey tekrar olacak gibi geliyor...Tutku arıyorsunuz anladığım kadarıyla, biraz daha ateşli davransın istediğini almak için çabalasın diyorsunuz ama eşinizde yok. Bu sonradan eklenebilecek bir şey değil maalesef var olanla uyum sağlamaya çalışmanızı önerebilirim. Adam istediğini belli ediyor sonuçta, olunca güzel de oluyormuş, 2 o geldiğinde 2 de siz gittikten sonra ben mesele göremiyorum.
Her ilişkinin dinamikleri farklı, sizinkinde yatak odası sorun çözme alanı değil demek ki ya da öncesinde değil sonrasında konuşacaksınız, biz genelde sonrasında konuşuruz. Ayrıca özür illa ki kelimeyle mi dilenmeli, bizde özür dilerim kelimesi çok nadir kullanılır, bir öpücük, bir sarılma, yapılan küçük bir jest (çiçek değil kastettiğim size hazırlanmış bir tabak, kahvaltıda uzatılan peynir, akşam doldurulan bir bardak çay...) özür yerine geçebilir mutlaka. Kelime şart olmamalı dşye düşünüyorum ben
Nazlanmaktan ziyade nazım çekilsin ıstiyorum bazen...Siz nazlanmak mı istiyorsunuz
Yok öyle bir durum değil buAdam size saygısından ısrar etmiyordur, Sizi arzulamasa başta size yanaşıp başlatmaya kalkmaz. Siz istemediğiniz halde sizi zorlasa daha mı iyi? Ha ısrar etmesi sizi tahrik edecekse (var böyle fanteziler) bunu da konuşun eşinizle. Gerçekten istemediğinizde bunu belli edecek, naz yapıp ısrar etmesini istediğinizde bunu belli edecek şifreler belirleyin aranızda.
Eşim de aynı şeyi söylüyor, benim açımdan da çok yorucu nasıl törpulüycem bilemiyorum...evlilik boyunca kendimi çok yok saydım galiba ozguvenim gittiHer şey yolundayken sorun çıksın diye debeleniyorsunuz resmen. Aksiyon arıyorsunuz herhalde. Naz falan çok çocukça geldi bana.
Niye böyle bir şey yaptınız?evlilik boyunca kendimi çok yok saydım galiba ozguvenim gitti
Aynen anlattığınız gibi beni anlayarak cevaplamışsınız teşekkür ederim...bu özür meselesi de sizin yazdığınız gibi oluyor aslında,ama ben de şu şu sebepten kırdım seni ya da KIRDIN beni desin..hiç bir şey yokmuş gibi devam edince sanki sorun çözülmemiş havada asılı kalmış aynı şey tekrar olacak gibi geliyor...
Aynı şeyi tekrarlamaya devam ediyorsa haklısınız ama düzelme varsa havada kalmıyor demektir. Onu da en iyi siz gözlemlersinizTamam ben abartıyorum hatalıyım da ...Peki hiç konuşmaması sorun değil mi gerçekten...
Ailevi konulara çok takıldı ben ve evliliğimiz hep 2. plandaydı .işleri bi şekilde çözdü ama boşa geçen zaman geri gelmedi benim de boşlukta içim git gide boşaldıNiye böyle bir şey yaptınız?
Sürekli aynı konuştuğumuzda haklısın derdi eskiden dikkat edicem falan artık onu da demiyor konuştuğumuz onu eleştirdiğim zaman daha sert bir şekilde geliyorAynı şeyi tekrarlamaya devam ediyorsa haklısınız ama düzelme varsa havada kalmıyor demektir. Onu da en iyi siz gözlemlersiniz
Kelimeleri kullanışınız onu rahatsız ediyor olabilir mi, sen dili ben dili kavramlarını bir araştırın belki ifade şeklinizi değiştirmek bir işe yarar. Aileler evlilikleri çok yıpratıyor ilk yıllar ama sorunlar çözüldüyse bunları unutup yola devam etmek çok önemli, yoksa evlilik kabusa dönüyorSürekli aynı konuştuğumuzda haklısın derdi eskiden dikkat edicem falan artık onu da demiyor konuştuğumuz onu eleştirdiğim zaman daha sert bir şekilde geliyor