Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

baby-dılay.. opuyorumnanaktan canım arkadasım.. baby faceyım.. :jeyyar: senın ıcın.. Şeniz​

Ayy balım yaa çok tşk ederimm
Beni çok mutlu ettin berencimmm
İnan sen mesajla gönderince öğrendim yoksa kabul etmez miyimmm
Seni seviyorum tatlı kalbi güzel arkadaşım

burfurum süpersin süpeeeeeeeeeerrrrr .oyyyy canım benim yaaa.

ne güzel bütünleştirdin hepimizi...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy nazar değmesin sana

beğenmemmi hiç çok teşekkür ederim tatlım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tşk ederim çok çok naziksin çok tatlılar tıpkı senin gibiii:)))))))

benim için teksinnnn :) beyaz gül saf ve temizzzz:)

esmerim çok sağol bitanem.opuyorumnanaktan

canım güzeller güzeli arkadaşımmm çok sağol çokkk güzel bişiy buu çokk beğendimm.... güzel dileklerin ve duaların için çok çok teşekkür ederim arkadaşımmm Allah seninde meeğini sana bağışlasın bnde kuzumu hayırlısıyla kucağıma alıp sen gibi boy boy resimler çektirebileyim işallahhhh....

Ayy balım yaa çok tşk ederimm
Beni çok mutlu ettin berencimmm
İnan sen mesajla gönderince öğrendim yoksa kabul etmez miyimmm
Seni seviyorum tatlı kalbi güzel arkadaşım

canım benım harıka bunlar.. opuyorumnanaktan cok begendım aynı benım gıbı renklı kısılık.. :lepi:

burfurum.. hemsom.. opuyorumnanaktan canım bu cıcek bahcesı senın ıcın.. Şeniz​

canımsın be_reN im.çok teşekkür ederim tatlım.buda benden sana umarım beğenirsin
.adını bilmiyorum çiçeğin, beğendiğim için sana gönderiyorum..sevgilerimle.opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…