Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

[COLOR="SONGÜLCÜM BU NADIDE ÇİCEKLER SENİN İÇİN CNM UMARIM BEYNIRSIN
[URL=http://img181.imageshack.us/i/derez.jpg/][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/3738/derez.jpg[/IMG][/URL] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

[COLOR="Purple"]Ah canım,çok teşekkür ederim,
harika çiçekler...

Bu arada çiçek bahçesinin çiçekleri,
hepinize günaydınlar....
[/COLOR]​

balsurat.. opuyorumnanaktan canım arkadasım.. Rabbım ınsallah annelık ozlemını en kısa zamanda dındırmesı dılegıyle.. :Saruboceq: bebısını aynen bole sarıp sarmaladıgın gunlerı gorelım .. :Saruboceq: senın ıcın..Şeniz​

cicek6b.jpg

be_reN'nım canımm çokk sağolll teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan aminn inşallahhh:Saruboceq:

be_reN nimm canım bu güzelll çiçeklerrr seninn içinnn .Kiminle beraber ortaklaşa aldık bu çiçekleri biliyormusun:jeyyar: .İlla bende vericem be_reN 'nime dedi durdu :jeyyar:Enrique Iglesias opuyorumnanaktan
49xd6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Gününüz aydın olsun...

Burada bulunan siz zarif kızlara ne yollasam azdır.

En sevdiğim Lavanta Çiçeğini kokulu kokulu sizi öperek yolluyorum

lavanta.jpg

kaydirigubbakcemile5 :1hug: opuyorumnanaktan veeeeeeeeee işte kadınlar kulübü;hepinizi çok seviyorum.sevgilerimle...kaydirigubbakcemile5 :1hug: opuyorumnanaktan​
flower2b.jpg
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

be_reN nimm canım bu güzelll çiçeklerrr seninn içinnn .Kiminle beraber ortaklaşa aldık bu çiçekleri biliyormusun:jeyyar: .İlla bende vericem be_reN 'nime dedi durdu :jeyyar:Enrique Iglesias opuyorumnanaktan
49xd6.jpg

Cok tesekkur ederım canım benım... :kedi: senın gıbı ınce zarıf ve zarın bu cıceklerın ıcın cok mutlu ettın benı.. opuyorumnanaktan hadı yaa.. :1shok: dayanamaz zaten bana hıc.. :asigim: Enrique ye de mercı .. :asigim: :1hug: sag ol canım benım.. Şeniz

canımsın benim ya tamda bugun benim doğum günüm aldıgım 3. çiçek oldu cok saol canım ....
gecen gece yabı senın bunu ekledğiğn gece bı baktım konuna ama 2 ye kdr burdaydım malum kociş geldi hatta tam yazıyordum bır benı unuttun dıye ama unutmamışsın canım bende hemen sana bı çiçek yollayım tatlım cok saol bu arada yazdıklarında cok hoş gercektende canım görmediği hatta belkide hiç göremeyecegı bırı için insanın bunları hissetmesi cok hoş cok guzel bence cok cok saol canım ıyıkı tanımısım senı tatlım öpüyorum cokkkk......

flower15sr8.jpg

129937.jpg

2290.jpg

bunlarda senin için canım benim ......

zemuszemusaskolsun cimcimem seni unutmak ne mümkünzemuszemus
zemuszemusolurmu hiy öyle seyzemuszemus
opuyorumnanaktanama hem listemdeki siralamaya göre gidince
bide cvp veriyorum malum epey gecikdi senin cicegin:kedi:
:teytey:demek dogum günün:teytey:
a.s.nice yillara insallah canima.s.
:Saruboceq:herseyin en güzeli:Saruboceq:
:Saruboceq:en özeli:Saruboceq:
dayima gönlünce olsun:Saruboceq:

a.s.dogum günün icin nacizhane minicik bir hediye umarim begenirsina.s.

CtNO-1ln-1.jpg

citos2903... opuyorumnanaktan canım sevecen sıcak samımı ıcten arkadasım.. :1hug: senın ıcın.. Şeniz​

x1pAdjo0uCo2H3yNLk6FS9aMlB0iREBTREuv0D4kCxinir7XARbRXXT91hh1VnXirgorA3lzRSnA7DpuHd8C_aAriAasQh1zWMeqC78mTLz3B30-0rFKoJcBwu8hmaHtztzkW8YtnRE7254n9zWq2Gg0A
canım berenim çok teşekkür ederim cnm çiçek için çok güzel tıpkı senin gibi:1hug:Şeniz
g16.gif

buda benden sana canısımŞenizŞenizŞeniz

Back