Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

o güzel yüreğine

o güzel sözlerine

o doyumsuz kardeşliğine

bu çiçek bahçesi az oldu ama incimŞeniz

kabul et artık canım benimŞeniz

seni seven ablandan sonsuz sevgilerleŞeniz

:kedi::kedi:
opuyorumnanaktankurban olayim neka seker döktürmüssünopuyorumnanaktan
zemuszemusmest oldum yok yok hatta simardimzemuszemus
Şenizcanimsin ablamŞeniz
a.s.cicek bahcesi icinde tsklera.s.

CANIM ablammmm benim benim cicegim coooookkkkk güzel en güzeli ve en özeli benimkiiiii tatlimmm
allah dualarini kabul etsin benimde sana dileklerim mutluluk,sevgi bereket bol kazanc ve güzel olan hersey senin

opuyorumnanaktanablan kurban olsun sana bebim benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanaz bileopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanherseyin en güzeline
en iyisine layiksinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankeske elimden daha fazlasi gelse inanopuyorumnanaktan

:kedi::kedi:
begendiysen ne mutlu bana
opuyorumnanaktano sans bana ait inan tatlimopuyorumnanaktan
a.s.cicek bahcemize herzaman beklerim tatlisima.s.

alkisalkisalkisHARIKASIN ZUZUM EMEGINE YÜREGINE SAGLIK BAYILDIMalkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsın benim ya tamda bugun benim doğum günüm aldıgım 3. çiçek oldu cok saol canım ....
gecen gece yabı senın bunu ekledğiğn gece bı baktım konuna ama 2 ye kdr burdaydım malum kociş geldi hatta tam yazıyordum bır benı unuttun dıye ama unutmamışsın canım bende hemen sana bı çiçek yollayım tatlım cok saol bu arada yazdıklarında cok hoş gercektende canım görmediği hatta belkide hiç göremeyecegı bırı için insanın bunları hissetmesi cok hoş cok guzel bence cok cok saol canım ıyıkı tanımısım senı tatlım öpüyorum cokkkk......

bunlarda senin için canım benim ......

duygu 2008 ' e ......
canım bu çiçekler senin için en daraldıgım zamanlarda da bile birbirimize destek olup rahatlamayı ve stresi atmayı başardık o tertemiz kalbin ve güzelliğinin yanında sönük kalacaklar ama bunlarda senın için ......

balsurat ' ım canım bunlar senın için ....
ortak cok yanımız var malum ama zamanı var canım dualarım senınler öpüyorum cokkk

güllerdiyarına.....
canım senın tanıdıgıma cok mutluyum hatta ıncımıde senıde her ıkınızde ıyıkı tanımısım hele senın o merıfetlı elınle yaptıgın taırıfler yokmu maşallah inşallah çiçeğini beğenirsin sanada en cok klavye üzerinde gül yakısırdı bence ....

aynen Songülcüm....

hele hele daraldığım zaman hemen buraya kaçıyorum çok güzel terapi oluyoropuyorumnanaktan

gelincik tarlası senin içinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanmelegimsin benim sardusumopuyorumnanaktan
a.s.cicek bahcemiz sayenizde renk renk cicek aciyo ve solmuyo tsklerrrrrrrrra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…