Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

a.s.evet sevgili dostlar.tüm kadınlar çiçektir.bazen narin bir kır çiçeği,bazen zehirli zakkum,bazen saf bir lale,bazen nadide bir orkide,bazen alımlı bir gül...uzayıp gider bu liste.inanıyorum ki ruh haline göre de değişiyor kadınların çiçekle özleştirilmesi.kızgınlığında kaktüs,uysallığında papatya vs.ben burada hepimizi papatyaya benzettim.umarım beğenirsiniz.ismi olmayan arkadaşlar üzülmesin lütfen.takdir edersiniz ki tüm kk yı sığdırmam imkansız.:kedi:hepinizi çok seviyorum,sevgilerimle...opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:

Sevgi yaptıklarına verdiğin emektir
Sevgi sadece sevgiliye sunulan değil
Değer verdiklerinedir

Çiçek gibi bakım ister, emek ister
Sulamak, otları temizlemek gibi
Bir yaprağına kıyamadığımız
ıyi günde, kötü günde koklaşıp ağlaştığımız........
Yeşilim
Hepinize sunuyorum

İrnacığım bende sana benim için çok özel yeri olan ve (eşim beni bu çiçeğin adıyla sever).Çiçeğin kendinde yükleiği anlamı çok güzel olduğu için sana armağan ediyorum.
[/URL][/IMG]

barçmanımŞeniz çok özledim:gitme:tıpkı senin gibi canlı hayat dolu asil açelyalar senin içinopuyorumnanaktan

barçmanım çiçeğinbenneyaptımki...canımı hiç unuturmuyumŞeniz

canım arkadaşım zarif asil hemşocum çok geçmiş olsun:gitme: ..iyi olmaya başladığına bilsen ne çok sevindimopuyorumnanaktan

tekrar tekrar geçmiş olsun canım benimopuyorumnanaktan

kardelen çiçeği çok severim hayata karşı hep dimdik ve güçlü.
sağol canısı çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…