TK646 (Aslı) arkadaşımız bugun doğum yaptı.

Bencicis

EMİR'İM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2007
310
0
44
arkadaşlar aslı arkadaşımızın sancısı gelmiş ama bebek kanala gırmadiği için spinal sezeryanla oğluna kzvuşmuş. darısı bekleyen herkezin başına.

aslıyıda tebrik ediyoruz allah sağlıklı sıhatlı buyutmek nasıp etsın yavrusunu.

arkadaşlar aslı arkadaşımızın sancısı gelmiş ama bebek kanala gırmadiği için spinal sezeryanla oğluna kzvuşmuş. darısı bekleyen herkezin başına.

Hayirli olsun. Dua'n icin amin...

Allah analı babalı büyütsün... Ne şirindir şimdi o:)

ay çok şükür çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş darısı bizlere kıslarrrrrr

ne güzel ben de tüm içtenliğimle tebrik ediyorum..kavuşmuş yavrusuna allah isteyen diğer herkese de nasip etsin inşallah.

allah analı babalı büyütsün inş sürpriz oldu :) darısı digerlerinin başına

allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah sağ salim...

Tk Cım Senın sayende bu Sıteye Gırdım Iyı kı :) Googlede Dr Zekı beyı Arastırmısım :) Allah analı babalı SagLıklı bı Sekılde buyutsun evLadını Cok Sevındımm

Kızlar hepinize çok teşekkürler bebeği olanlara Allah uzun ömürler versin yavrularınıza olmayanlarada en kısa zamanda bebek versin inşallah.

Benim için böyle bir konu açıldığından habersizdim çok geç oldu ama teşekkürlerinizi yolladım kızlar kusura bakmayın.

Aslıyı tanımıyorum ama kendisine gözün aydın demek istedim.Darısı bizlere de olsun inşallah.

Bebeğinle hayırlı bir ömür senin olsun Aslı.

allah hayırlı uğurlu etisn.
analı babalı uzun ve hayırlı ömürlü olsun .
allah nazardan korusn

X