- 26 Haziran 2019
- 36
- 23
-
- Konu Sahibi Gokce Buglem
Merhaba;
Daha renkli atölyeler de olabilir esasında bilmiyorum ilgi alanınıza göre.
Tiyatro tabiki iyi, gezi klüplerine falan da katılabilirsiniz.
Teşekkürler cevabınız için.Buraya yazarken bir taraftan da araştırma yaptım netde. Diksiyon için Başkent İletişim Merkeziyle tiyatro için de Ankara Akademi Sanatla görüşmeye karar verdim. Fiyat ve süreye göre bir tercih yapıcam. Diksiyon derslerinden çok eğlenceli ve insanın özgüvenini, iletişim yeteneğini arttıran bir eğitim diye bahsetmişler.
Olabilir tabiki fiyat ve ilgi alanıyla alakalı.
Devlet memuru olduğunuz için belki açık havada bir etkınlıkler olabılır dıye düşündüm.
Diksiyon güzel, insanın kendi kendine güveni artıyor, toplumda artı bir hava oluyor.
Teşekkürler cevabınız için.Buraya yazarken bir taraftan da araştırma yaptım netde. Diksiyon için Başkent İletişim Merkeziyle tiyatro için de Ankara Akademi Sanatla görüşmeye karar verdim. Fiyat ve süreye göre bir tercih yapıcam. Diksiyon derslerinden çok eğlenceli ve insanın özgüvenini, iletişim yeteneğini arttıran bir eğitim diye bahsetmişler.
Bende Ankara’da yaşıyorum.Bu genç bir hoca var Mennan Şahin Çankayada Truva Akademi diye bir kurumun hocasıymış İnstagram etiketleri ve yorumları çok iyi burayı biliyor musunuz peki eğitim alan var mı buradan en ısındığım hoca o olduMerhaba ben de bugün Başkent İletişim Merkezine talep formu gönderdim diksiyon kursu için, irtibata geçecekler.
Siz gittiniz mi ?