- 1 Şubat 2009
- 1.453
- 3
- Konu Sahibi aysecikcik
Merhaba arkadaşlar....bende bir süredir devam eden (yaklaşık 5-6 ay gibi) ve sebebini tam olarak bilmediğim bir titreme durumum var...sebebini bilmiyorum dedim çünkü sebebi heyecandan mı yoksa bir hastalık mı gerçekten bilmiyorum....
Arkadaşlarımın veya işte birarada çalışmakta olduğum insanların yanında ellerim hep titriyor,bunu belki farkediyorlar,belki de farketmiyorlardır...fakat bildiğim bir şey varsa o da benim bu durumdan çok rahatsız olmam....bu titrememin sebebini kendimce sorguluyorum,acaba heyecanlanıyor muyum diye...fakat bazen hiç heyecanlanacak bir durum yokken bile,en sakin ortamlarda bile yaprak gibi titrediğimi hissediyorum..inanın o kadar rahatsız edici bir durum ki....mesela geçen gün arkadaşlarımı davet etmiştim....çay götürürken ve pasta servisinde ellerimin titremesini görmeliydiniz....daha öncesinde böyle bir durumum yoktu...olmadığı için şimdi bu kadar rahatsızım zaten..
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum....sebebi ne olabilir sizce?...ve neler yapmam gerekir?...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum....