Eşim sipariş etmişti bu zımbırtıdan..Çok dayanıksız biz iki haftada iki tane bozduk..Yani gelen ürün kaliteli değil..(reklamlarda gösterilendi) Bu şekilde zayıflamanında mümkün olduğunu sanmıyorum..Ayrıca inanılmaz kaşıntı yaptığı için kullanamıyorsunuz zaten.. Bence hiç almayın..Denenmiş ve onaylanmıştır..
o bozuklugunu biz erkek arkdsmla hallettik....
simdi bunların mekanizması bi tüp ve oynayan bi vidadan ibaret...vida dondukce icindeki agırlıklar donmeye baslıyor...ama işte sistem vidanın donmesiyle calıstıgı icin arada bir vida sıkısabiliyor...ya da tam tersi cok gevsiyor ve takur tukur sesler gelmeye baslıyor...
ben boyle oldugu anlarda acıp icini vidaları sıkıstırıp geri kpatıyorum...
acıkcası vibroshape de benim en buyuk korkum kablonun kısa devre yapması idi...cunku bu yuzden elektrik de carpabilrdi...ama bozulan cogu vibroshapelerin sorunu buymus vida:roflol::roflol: eger evde elektronik aletleri acmayı bilen ve actıgını geri kapatabilen biri varsa o sorun cok cabuk halloluyor.... a.s.
eğer garantisi bitmedi ise değiştirme imkanın var arkadaşımın kemeride vibro shape arıza yaptı telefon etti istediler yenileyip gönderdiler
merhaba arkadaşlar. benim acilen sıkılaşmam lazım yoksa daha ilerde toparlıyamayacağım vucüdumu.
merak ettiğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
vibro shape nasıl çalışıyo. fişe takılı durması gerekiyomu yani.yoksa evin içinde iş yaparken kullanabiliyomuyuz?
hemen cevap verirseniz çok sevinirim
çünki artık çok sabırsızlanıyorum hemen almak istiyorum
merhaba..
evet,vibro shape fişteyken çalışıyor,kablosu uzun sayılır ama odanın içinde azıcık yüreyecek kadar,ben aleti taktığım zaman hafif egzersiz de yapıyorum bu arada... diyet yapıyorum artı 5in1 içiyorum...bir de biraz yürüyüş ve vibroshape...arkadaşların dediği gibi kilo verdirmese bile göbek ve kalça sıkılaştırması gayet güzel...
merhaba...
ben kozmetik,kitap,elektronik alet hepsini internetten alıyorum..
tabi ki her siteye güvenilmez.öncelikle alışveriş yaptığın yerde kredi kartı bilgilerini gireceğin sayfanın güvenliğine bakmalısın... mesela adres çubuğunda "http" nin "https"ye dönüşmesi gerekiyor.
eğer nolur nolmaz diyorsan,limiti en düşük kartını kullan ya da varsa diğer ödeme yöntemlerini seç. (havale,eft,kapıda ödeme).
kolay gelsin...
hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?