Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ab tronic aldım şimdi.birkaç güne gelir sanırım.yalnız aklıma takılan bişey var paket içeriğinde birde jel varmış bu jel bitince ne kullanıyorsunuz yada yenisini temin etme şansımız varmı?yada hiçbirşey sürmesek olmazmı?kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
sanırım Extra Jel olur o bitince. burada çünkü bu aletle o kremi kullananlar olmuş. senin ki nasıl canım. yorumun nedir. ben de ona göre düsünüyorum. kimse de bir yorum yapmıyor.
benimki yarın elime geçecek kullandıktan sonra yorumları yazarım.yalnız bu ürünün normal sitesinde pahalı ben biraz araştırdım kullanıcı yorumları boşuna fazla para vermeye gerek olmadığını gördüm.hepsiburadada yarı fiyatına markanın patent verdiği aynı ürünleri bulabilirsin.bütün özellikleri aynı ve 2 yıl garantili.zaten işe yarayacak bişeyse buda yarayacaktır yada gereksiz bişeyse o kadar parayı çöpe atmamış olursun.ha bu arada hepsi burada normal fiyatı 90 civarı ama şuan %60 indirimde bence bu fiyata kaçmaz canım ordan al.