bende merak sardim bu kemere ve arastirim derken bizim forum cikdi karsima:)) okudum butun yorumlari yazilari ama kimisi iyi kimisi kotu demis simdi ben kime inanayim alayimmi almayayimmi sasirdim ben zayiflamak icin ise yariyacagini sanmiyorum ama toparlayacagina dair fikir uretiyorum benim belimde sorun var yani bel fitigi mekik cekemiyorum her gun 11 kat merdiven inip cikiyorum evde hareket yapmaya calisiyorum ama tabiki gobegim aldi basini gidiyo onu toplayamiyorum bu kemere takildim simdi almak istiyorum toparlasin diye ama yorumlar kafami karistirdi simdi ben ne yapayim banada hadi banada bi fikir verin:))
birsürü kemer markası var piyasada.hepsi aynı etkiyi göstermiyor. ben bir tane aldım onu geri götürdüm.çünkü ablamın aldığı kemer daha iyiydi. götürdüm ablamın aldığı markadan aldım. vibro shape. alacaksanız bu markayı tavsiye ediyorum.
ar-ya inşallah iyi bir makine gelir.bende dediğin siteden vibro shape cosfer almıştım yorumlara aldanarak hiç verimli değildi çok az titretiyordu darbesi yoktu hemen iade ettim sağolsunlar geri çevirmediler iade aldılar.haberin olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?