L lolilo Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 207 7 118 Isparta 26 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lolilo #1 arkadaşlar titreşimli kemer kullanıp zayıflayan var mı?varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ben almak istiyorum da.yada ne kadar sıklıkta kullanmalıyım
arkadaşlar titreşimli kemer kullanıp zayıflayan var mı?varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ben almak istiyorum da.yada ne kadar sıklıkta kullanmalıyım
atessizprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3.718 15 66 İstanbul 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lolilo #2 Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır. Keyifli paylaşımlar dilerim:)
ririgaga Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 252 6 46 İzmir 3 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lolilo #3 lolilo .!.: arkadaşlar titreşimli kemer kullanıp zayıflayan var mı?varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ben almak istiyorum da.yada ne kadar sıklıkta kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben kullandim ve hala devam ediyorum her hafta 2-3 kilo veriyorum.Açtığım başlıkta ayrıntılı bi şekilde yazdım bilgileri oradan ayrıntılı bilgi edinebilirsin
lolilo .!.: arkadaşlar titreşimli kemer kullanıp zayıflayan var mı?varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ben almak istiyorum da.yada ne kadar sıklıkta kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben kullandim ve hala devam ediyorum her hafta 2-3 kilo veriyorum.Açtığım başlıkta ayrıntılı bi şekilde yazdım bilgileri oradan ayrıntılı bilgi edinebilirsin