titreşimli ana kucağı için yardım lütfen...

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
titreşimli ana kucağı almayı düşünüyorum. gün içinde içine koyarım sallanarak uyuturum diye Fisher Price Titreşimli ve Oyuncaklı Ana Kucağı beğendim netten.. bu ürün ne kadar kullnışlı olur? sizin tecrübeleriniz ve tavsiye edeceğiniz benzer ürünlerle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

benimde var o modelden canim 18 kiloya kadar kullaniliyomus yanlis hatirlamiyosam
ama kizim pek begenmedi bir süre oturuyo sonra skliyo bende mamada kullanirim diyorum napiyim ama bebekten bebege degisir tabi salincak aldim ayagimda salliyorum uyuyunca oraya yatiriyorum uyuyo ayni modelin o daha isime yaradi
umarim yardimci olabilmisimdir...sevgiler

suzi çok teşekkür ederim... seninki de titreşimli değil mi? içine yatırdığında uyumuyor mu? titreşimi çok mu yetersiz?

benimkide titresimli ve bana göre yeterli ama kizim sallanmaya alisik oldugu icin onda uyuyamiyo bir süreligine orda yatiyo ama uyumuyo sonra basliyo mizmizlanmaya insallah senin bebegin sever ben pisman oldum cünkü-tatlicadiarzu-

ilk zamanlarda bebek düz yatmalı anakucağı tarzı şeyşer omurga yapısını bozuyormuş dr pek önermiyorlar. 3-4 aydan sonra güzel olabilir ama.biz hala anakucağında yemek yiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…