Titizlikmi aman ha!

eskiden bende öyleydim bi dönem
nerdeyse havada uçan tozu yakalıyordumtatlicadiarzu
şimdi düzeldim, tabi arkadaşın ki hastalık boyutundaymış yeşilim :KK66:

yeşilim birde öyle insanlar var ki kendi evine son derece titizdir ama başkası hiç umrunda olmaz.çamaşır asarsın üstüne halılarını silkeler. kapı pencere açıkmı bakmaz silkeler.silkelerde silkeler.eline geçirdiği çöpü balkondan aşağıya atmakta bir sakınca görmez.yeter ki kendi evi temiz olsun.başkasının evi balkonu onun yüzünden kirlenmiş umrundamı ki.

temizlik şart zaten imandan gelirde bu hastalık.ben bu konuda annemdem çok çektim şimdi oda bıraktı ama hala biryere gittiğinde acaba bunu nasıl yaptılar kaşıyla gözüyle oynayıp emini hamuramı sürdü orasını burasınımı kaşıdı ,tezgahını sildiği bez temizmi gibi... bunlardada titiz olmak şart ama annem hastaydı kendisinede söylerim bende temizim herkesin temiz olduğu kadar ama eğer bunları düşünürsek gün boyu neler yiyip içiyoruz Allah bilir?

Etkin..bende sinir olurum kendine titiz başkalarına duyarsız ve her apartmanda var öyleleri maalesef.
kedicik,havdur,rüyagibişeker..paylaşımlarınıza teşekkürler

yeşilim,tabiki temizlik güzelde Allah korusun hastalık derecesine geldimi iş tehlikeli.ben almıyım halimden memnunum.Birde erkeğin titizi var daha'da tehlikeli kadının burnundan getirirler.

laelaelaelaelaeya arkadaşlar hayatı kendinize zindan etmeyin yafw rahat olun benimde aney üle hala koca kadın oldum anneme gidince nere oturacağımı şaşırım

Hatişim erkeğin titizi mi?? Aman ha..:):):)
Biricik..sana da kolaylıklar :):)Oturacak yer bulamıyorsun hm..

benim eşim de çok titiz her gün sinir harbi yaşıyorum. hiç bir arkadaşım gelemiyor misafir kabul edemiyorum kendi ailesi bile gelmiyor. evde poşet eldivenle dolşıyor. artık kafayı yiyorum. yaz günü uzun kol çıkıyorum dışarı yada ev gelince yıkanıyorum. yani bu işler çok zor.:a015:

Yeşilim böyle insanları kırmadan arkadaşlığı devam ettirebilmek çok zor.Ama sen hep zor olanı başarmışsın anladığım kadarı ile.

Yesilim ne kadar dogru, ah bu titizlik insani bazen deli ediyor benimde boyle takintilarim vardi ama artik biraktim, baktim olmuyor kendime zarar veriyorum, bir bardak kirli kalmayacak, ama bunu cevreme hissettiremezdim, evim batsa yerinden oynasa gikim cikmaz icim icimi yerdi , ama kendi evinde titiz olupta benim evimde saldim bayira mevlam kayira diyen anneler beni resmen hasta ediyordu, soylesen alinirilar, sonuc aman titiz hanim diye soz soylenirdi, simdi biraz daha rahatim ama arkadasin kadar olmasamda bendede bu titizlik huylari mevcuttu, kendi kendimi telkinle yendim gibi yoksa banami oyle geliyor Allah bilir

Benim annemin tanidigi bir kadin varmis.Kadin her misafir gelip gittikten sonra koltuklari sabunlu suyla bastan asagi silermis.Hic bir yerdede yemek yiyemiyordu zaten.Kadin cöp gibiydi.Bir tanidigida kapi kollarini bile bir bezi varmis,hep onunla acarmis.oturdugu yerlere biseyler serermis ve sürekli eliyle havadaki tozlari kovalayip dururmus.Tam bir hastalik.Bu ne yaaaa.Böyle yasanmazki.

haklisin yesilim titizlikmi aman haa!gecenlerde bir arkadasimin arkadasi olan sekermi seker bir hanima gittik..ben kendisini arkadasimda surekli goruyordum cok neseli fikir fikir bir hanim..temizliktende biraz fazlaca bahsettiginin farkindaydim..neyse gecenlerde biz bu arkadasa gittik bizi cok sicak ve cok guzel agirladi sagolsun..eside yarim saat kadar eslik etti sohbetimize ama ne sohbet bir temizliktir gidiyor..ben isten gelince uyumam evi soyle silerim,boyle supururum,yikarim,paklarim,eside tam destek bizim hanim temizlikle yedi kafayi soyle supurur boyle siler..ay sormayin sunun evine gittim bir bardak cayi icillmez sunun mutfagi boyle ,bunun banyosu kirli.eyvah eyvah benim agzim bir karis acik aklimda evde lavabo ustunde biraktigim bir kac bardakta,evide supurmemistim bir telasla cikmistik cunku..eyvah diyorum icimden. bu benim evi gorse agzina sakiz olurum vallahi.o seker kadin gitti bir temizlik canavari olusuverdi gozumun onunde...hic yapmadigim bir seydir inan kimsenin evini incelemem temizmi kirlimi diye..ama bunu inceleyesim geldi:)ve herkesten daha bir titizlik gormedim evinde..donuste yok dedim arkadasa bana gore degil bogar beni bu tip insanlar ilk ve sondu dedim.

Herkesin kendine göre temizlik anlayışı var . Ben fazla titiz değilim .Dağınık olmayayım yeter .Fazla titiz kişilerlede evlerinde görüşmem dışarda görüşmeyi tercih ederim teşekkürler yeşilim

Realist,Ayşecik,Sarı papatya,Azeri kızı,Seyran,Micra sever,Ressam1970
Yorumlarınız için teşekkürler..

X